Ugrás a tartalomra

A matematika még megtámogathatja a Renegátokat

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 05. vasárnap 17:05
A 2022-es Divízió II. bajnoki idény alapszakaszának negyedik, szombaton tartott mérkőzésén a Miskolc Renegades American Football Club az Eger Heroes együttesét fogadta a Miskolci Atlétikai Centrum pályáján.
Horváth Csongor képgalériája a szombati összecsapásról

A Miskolci Renegátok Amerikai Futball Sportegyesület jogelődje 1993-ban alakult Miskolcon, akkor még másik sportágat, a baseballt igyekezett népszerűsíteni. Amerikai fociban az első önálló szezonjukat 2013-ben kezdték meg, előtte pedig 2012-ben a Nyíregyháza Tigers “fiókcsapataként” indultak a Magyar bajnokságban. A csapat színei az arany, a (matt) fekete és a króm.

A Renegades szombat délután 34-0-s vereséget szenvedett az Eger Heroes ellen, ezzel számukra véget ért a 2022-es Divízió II. alapszakasza, amit így 2-2-es mérleggel zártak. 

Az alakulat – mely 2022-ben a Divízió II-be nevezett – vállalt célja egyrészt a csapatépítés, valamint, hogy győzelmekkel és pozitív élményekkel teli szezont tudhassanak maguk mögött.

„A rájátszásbeli szereplésünk még nem dőlt el, viszont ez a mai vereség nem tett jót az esélyeinknek. Matematikai esélyünk még van, a többi csapat hátralévő mérkőzései alapján akár még tovább is juthatunk a Wild Card körbe”

írják közösségi oldalukon.

Miskolc Renegades American Football Club – Eger Heroes:

0  – 34 (félidőben: 0 – 13) 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!