Ugrás a tartalomra

Megnyitja kapuit a miskolci mömax

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 09. kedd 16:31
November 10-én, szerdán reggel 7 órakor megnyitják Magyarország legmodernebb mömax áruházát, ahol több mint 5500 négyzetméter eladótérrel, mintegy 10 ezer cikkelemmel és 40 új munkatárssal várják a vásárlókat. (Támogatott tartalom)
Fotó: Magánarchívum


Az áruház számos újdonságot tartogat a látogatói számára, mind megjelenésében, mind a szolgáltatásokat tekintve – áll a mömax sajtóközleményében. A miskolci áruház számos lakberendezési újdonságot mutat be modern környezetben, és elkalauzol a különböző trendek világába.

Teljesen megújult bútor kínálat, elektronikus árkijelzés, LED információs screenek, megújult designelemek – ezek mind-mind a vásárlók kényelmét szolgálják, emellett Online Shop Click & Collect funkciója is elérhető az áruházban.

A termékeket berendezett lakásokban, illetve mintaszobákban mutatják be, amelyekből rengeteg praktikus és trendi lakberendezési ötlet szerezhető.

– Megmutatjuk, hogy az egyes bútorok milyen kiegészítőkkel harmonizálnak, a lakáskiegészítő és dekorációs kínálatunkat pedig a legújabb színtrendeknek megfelelően állítjuk össze, amely évente kétszer teljesen megújul, és mindig új inspirációkat nyújt a lakberendezés szerelemeseinek – írják.

A vásárlás megkönnyítése érdekében különböző szolgáltatásokat kínálnak, az extra szolgáltatások közé tartozik például az ingyenes 3D konyhatervezés, amire akár online felületükön is tudnak időpontot foglalni a vásárlók.

De egy számítógépes program segítségével megtervezik a vásárló konyháját is, és a kész tervet 3D formátumban rendelkezésére bocsájtják, ami könnyebbé teszi a döntéshozatalt a hatalmas választékot illetően.

Aztán: házhoz szállítják a megrendelt bútorokat, és igény esetén össze is szerelik azokat.

– Exkluzív szállítási és szerelési ajánlatokkal kedveskedünk törzsvásárlóinknak, illetve minden áruházban van lehetőség rendkívül kedvezményesen kisteherautó bérlésére is, hiszen sokszor a vásárlás korlátja a szállítás. Ez a konstrukció olyan kedvező, hogy akár egy taxiköltség árán a vásárló saját maga hazaszállíthatja a kiválasztott és megvásárolt bútorát.

Törzsvásárlói programunkkal a mömax egyedi kedvezményeket nyújt a kiemelt vevőinek.

– Mindenkinek érdemes ellátogatni a legújabb mömax áruházunkba, hiszen nemcsak az építkezők és felújítók találhatnak hasznos és praktikus darabokat, hanem kis befektetéssel a megújulásra vágyók is újjávarázsolhatják lakóterük minden helyiségét folyamatosan megújuló és mindig a legújabb trendeket képviselő kiegészítőinkkel.

Mi azért vagyunk, hogy elérhető áron mindenki legyen: Trendben Otthon!

A miskolci mömax áruház és a teljes magyarországi mömax hálózat az MMXH Lakberendezési Kft. tulajdonában van, és azokat ő is üzemelteti. Az anyavállalatot 1945. október 15-én, LUTZ néven alapították. Ekkor még csak bútorgyártással foglalkozott, majd apró lépésekkel a ’70-es években bútorkereskedelmi céggé nőtte ki magát. Az MMXH Lakberendezési Kft. a mömax áruházlánc típusával a különböző fogyasztói igényeknek kíván megfelelni és koncepciójával a legszélesebb piaci rétegeket szólítja meg.

Kedvező áron kínál modern, tetszetős termékeket, amely az egyre dinamikusabban fejlődő bútorpiaci trendekre reagál. Magyarországon jelenleg tíz áruházzal van jelen, Miskolc a mömax család tizenegyedik  tagjaként november 10-én nyitja meg kapuit a vásárlók előtt. A legelső mömax áruházat Dornbirnben/Vorarlbergben nyitották meg 2002-ben. Ezt követően további áruházak megnyitása következett Ausztriában és Németországban, időközben pedig már 74 áruházzal büszkélkedhet Európa-szerte. A mömax Magyarországon először Győrben mutatkozott be 2013-ban, majd 2015-ben elérhetővé vált a fővárosi közönség számára is. Két év alatt rohamtempóban tíz áruházra bővítették a láncot, lehetővé téve a minél közelebbi elérést széles vásárlóréteg számára.

A mömax egy új koncepció, amely az aktuális trendre épül: modern, stílusos kedvező áron. Az áruházak széles kínálatának köszönhetően több stílus iránti igényt is képesek kielégíteni, legyen az trendi, vagány, hagyományos vagy teljesen egyedi. A szlogen: „Trendben Otthon” magába foglal mindent, ami a lakással kapcsolatos: kiegészítők minden helyiségbe, modern textíliák, világítás, szőnyegek. A mömax a lakberendezés terén egy új világot teremt: egyszerű, divatos, mindez elérhető áron.

 

Mömax Miskolc
Cím:

3527 Miskolc
József Attila út 67.

Nyitvatartás a nyitás hetében:
11.10. szerda: 07:00-21:00
11.11-11.13. csütörtök-szombat: 09:00-20:00
11.14. vasárnap: 10:00-20:000