Ugrás a tartalomra

Megszólalt a brutálisan összevert miskolci nő

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 23. hétfő 13:57
Néhány héttel ezelőtt egy miskolci hír sokkolta a közösségi médiában a magyar embereket: egy miskolci nőt párja úgy bántalmazott, hogy az áldozat kis híján életét veszítette. Orosz Bernadett a napokban – Varga Andreával, Miskolc alpolgármesterével – nyilatkozott a Miskolc Televíziónak.

A közel 20 perces beszélgetésben – amit hétfő este a Híradót követően, 18:30-tól láthatnak az érdeklődők a Miskolc Televízióban – szó esik egyebek mellett arról, jelenleg hol tart Bernadett ügye, mi miatt lépett a széles nyilvánosság elé, miért kérte a miskolci városvezetés segítségét – és az miben tud neki segíteni.

A beszélgetésben elhangzik: ez nem egy egyedi eset volt, többeket érinthet, éppen ezért kell odafigyelnünk egymásra, fel kell tárni a rendszerszintű problémákat.

Viszont – hívták fel a figyelmet – pusztán azzal, hogy beszélgetünk róla, nem következik be alapvető változás, azt majd a társadalom fogja „generálni”. Ehhez azonban az kell, hogy feltárják, hol és milyen módon lehet segíteni, hol vannak hiányosságok a rendszerben.

Az esetről bővebben ITT írtunk.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!