Ugrás a tartalomra

Megtelt a Széchenyi utca a Régiségvásáron

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 06. vasárnap 15:32
A miskolciak már tudják, ha a hónap első vasárnapja van, akkor Régiségvásár a belvárosban, ha esik, ha fúj.
Minden, mi szem szájnak ingere. Fotó: Osztie Tibor

Szerencsére ezen a délelőttön megúsztuk eső nélkül, az csak kora délután köszönt be, úgy óvatosan, egy kis záporral. Nem volt tehát akadálya, hogy a jó, kora októberi levegőn sétáljunk egyet, kedvünkre nézelődjünk, hazavigyünk valami vásárfiát, régi csecsebecsét.

Úgy tűnt, vasárnap délelőtt jól egymásra találtak az árusok és a vevők, ha nem is álltak tömött sorok egy-egy standnál, voltak azért "tranzakciók". A nézegetésen, alkudozáson, vásárláson túl szórakoztatásról is gondoskodtak a szervezők, a színház előtt a The Acoustic Affair zenekar fokozta a hangulatot, és immár visszatérő programként a Classic Motorsport Club & Coffee kiállítását és felvonulását nézhette meg a nagyérdemű közönség a Virágóránál. 

A régiségvásár képei a galériában. Kattints!

A standokon most is a megszokott kínálattal találkozhattunk: régi tárgyak, "antikvitások", könyvek, festmények és porcelánok, meg úgy nagyjából minden volt az utcán. Aki a nézelődésben megéhezett, megszomjazott, az sem maradt üres gyomorral, ha betért valamelyik étel-ital kimérésbe a főutcán.

Jó volt, jöhet a következő.

További hírek

Olvasnivaló