Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.01.06.): Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 06. péntek 08:01
Kellemes tavaszi napunk lesz. Persze az abnormálisabb fajtából...

Időjárás

Az ország nagy részén többórás napsütésben lesz részünk, inkább csak átmeneti jelleggel növekedhet meg jobban a felhőzet. A legtöbb helyen nem várható csapadék, de napközben néhol szemerkélő eső nem zárható ki, estefelé pedig északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor. A néhol még élénk északi, északkeleti szél egyre nagyobb területen délire, délnyugatira fordul, és mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7 és 12 fok között várható, de északkeleten néhol egy-két fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 0 és +6 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu

Levegőminőség

Hol van már a hét eleji rossz levegő... A pmmonitoring.hu Miskolc nagyobb részén megfelelőnek minősíti a levegőt a városban kihelyezett mérőegységek adatai alapján. További információ ide kattintva érhető el. 

Útinform

Érkeznek a Városgazda Miskolcra vonatkozó közlekedési információi is.

Félpályás terelésre lehet számítani:

-Baráthegyalja u. 31., 146.
-Balassi B. u. 14.
-Bartók u. 41.
-Bellervölgy u. 12.
-Beregi u. 3.
-Berekkert u. 118.
-Csabavezér u. 77.
-Előhegy u. 18., 22.
-Erenyő u. 134.
-Ernye bán u. 25.
-Fenyő u. 38.
-Görögszőlő u. 34.
-Gyár u. 59.
-Irinyi J. u. 21.
-Kázmér u. 2.
-Mikes Kelemen u. 4.
-Nyár u. 18.
-Negyvennyolcas u. 3-5.
-Pillangó u. 12.
-Soltész N. K. u. 28.
-Templom tér 5.
-Templom u. 51.
-Toronyalja u. 9.
-Ungvári u. 10.
-Vasöntő u. 5.

Útlezárás:

-A Petőfi és a Rácz György utca találkozásánál lévő forgalmi csomópontot lezárták. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított egy forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába. Kerülni kell! Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.
A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.

-Balesetről nincs információ.

-A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt és a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál és az Újgyőri Főtéren is sárgán villognak.


Horoszkóp

Kos
Kicsit kicsúszik a kezed alól az irányítás, de lehet, hogy ez valami olyasmihez vezet, amiről nem is gondoltad volna, hogy szükséged lehet rá. Ha élvezed a kialakult állapotot, adj egy esélyt a dolognak.

Bika
Nem könnyű dolog megérteni valakit, amikor nem azt mondja, amit gondol, csak célozgat a dolgokra. Ha félreérted őt, az veszélyes lehet, ezért jobb, ha egyszerűen és őszintén rákérdezel a dolgokra.

Ikrek
Úgy döntesz, hogy adsz még egy utolsó esélyt valaminek, de már nem sok reményt fűzöl a dologhoz. Azonban még ne temesd el az ügyet, meglepő fordulatot vehetnek a dolgok, amikre nem is számítanál.

Rák
Nehezen találod a helyedet, ráadásul egy olyan szituációban vagy, ami sem neked, sem másoknak nem jó. Tegyél meg mindent, hogy minél előbb megszüntesd ezt az állapotot, és továbbléphessen mindenki.

Oroszlán
Tudod, hogy kétféle irányt vehetnek a dolgok, de úgy döntöttél, hogy mindkét lehetőséget elfogadod, legyen, aminek lennie kell. Bármi lesz is, minden kialakult helyzetből kihozod majd a legjobbat.

Szűz
Mindent megteszel, hogy együtt tudj dolgozni valakivel, de ez csak akkor lehet sikeres, ha ő is mindent megtesz, és nem bízza rád egyedül a próbálkozást. Ha együtt tudtok működni, akkor találtok megoldást.

Mérleg
Kedvező fordulatot vesz az anyagi helyzeted, éppen akkor, amikor kezdtél komolyan aggódni miatta. Olyan híreket kaphatsz ma, amelyek átmenetileg megkönnyebbülést hozhatnak a pénzügyi nyomás alól.

Skorpió
Akkor leszel igazán boldog, ha sikerül megértened a szépségét valaminek, ami pedig csak kevesek előtt tárja fel ezt az oldalát. Ne ítélj elhamarkodottan, akkor rátalálhatsz a rejtőző boldogságra.

Nyilas
Csak karnyújtásnyira van tőled, hogy elérd, amit annyira nagyon szeretnél már régóta. Az egyetlen módja annak, hogy mégis elveszítsd, az hogyha nem ismered fel, hogy mindig is erre vágytál.

Bak
Van valami, ami már régóta sok bosszúságot és akár fájdalmat is okoz neked, mégis ragaszkodsz a dologhoz. Lehet, hogy most van itt az ideje, hogy felismerd ez, és elengedd a dolgot.

Vízöntő
Van valaki a környezetedben, akiben teljesen megbízol, és akinek adsz a szavára. Most itt az ideje, hogy vele beszélgess valamiről, mielőtt végleges döntést hoznál, mert különben elveszthetsz a lehetőségek között.

Halak
Legyél ma résen, mert egy jó pénzügyi lehetőség kínálkozik, de neked kell megértened, hogy igent, vagy nemet kell mondanod egy ajánlatra. A felelősség nagy, ne hozz elhamarkodott döntéseket.


Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!