Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.03.06.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 06. hétfő 08:27
A tavaszias napok után újra borúsabb időre számíthatunk. Miskolcon akár havas eső, a hegyekben havazás is várható ezen a hétfői napon.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, de főként a délnyugati, déli megyékben szakadozottabb lehet a felhőzet. Északon elszórtan fordulhat elő eső, északkeleten havas eső, a hegyekben havazás, délen viszont a délutáni óráktól többfelé számíthatunk esőre, záporra. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 9, az ország déli negyedén 10, 13 fok között valószínű. Késő estére -3 és +6 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu adatai alapján a levegő minősége Miskolc-szerte rendben van a legutóbbi mérések szerint.

Útinform

A Városgazda útinformációi következnek.

Útlezárás:

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az odairányúló célforgalom behajtása engedélyezett.
A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információnk.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz György utca kereszteződésében sárgán villognak.
A jelzőlámpák az Uitz B. u. – Szemere B. u. kereszteződésben sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Acél u. – Kavics u. kereszteződés
Báthori sor 103. és 105.
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u. 1.
Csehov u. 2.
Csermák A. u. 67.
Csokonai V.M. u.12.
Dorottya u. 6.
Erenyő u. 106.
Katowice u. 25.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Szeretet u. 4
Tokaji F. 2.
Vasöntő u. 5.
Zsolcai kapu 14.

Horoszkóp

 

Kos

Nagy kihívások várnak ma rád, de úgy érzed, felkészültél, készen állsz a feladatokra, és semmi nem állhat az utadba. Ha biztos vagy magadban, és a cél előtt sem rettensz meg, akkor senki sem állíthat meg ma.

Bika

Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és megbeszélni valakivel, milyen szándékai is vannak, mit tervez, és neked milyen szerepet szán ebben a tervében. Megkönnyebbülsz, ha tudod, mire számíthatsz.

Ikrek

Úgy érzed, végre fellélegezhetsz, nagy kő esik le a szívedről, amikor valaki egy vallomással áll elő, és noha eleinte talán félhet a reakciódtól, te nem haragszol annyira, mint amennyire örülsz a kiderült igazságnak.

Rák

Óvakodj azoktól, akik a szemedben dícsérnek, a hátad mögött azonban rosszakat mondanak rólad. Az ilyen emberek nem őszinték, és csak a saját pecsenyéjüket akarják sütögetni a te tüzednél.

Oroszlán

Rosszabb formában érzed magadat, mint amilyenben kellene, pedig egyáltalán nincs okod a szégyenkezésre. Mindenki hibázik néha, az igazán mértékadó az, hogy hogyan vagyunk képesek kezelni ezeket a hibákat.

Szűz

Kellemetlenül érzed magadat, pedig nem történt komolyabb gond, csak egy kis kommunikációs hiba csúszott a számításaidba. Az is lehet, hogy valaki túlreagálta a dolgot, és a probléma sokkal kisebb, mint most látszik.

Mérleg

Segítséget kérsz valakitől, akiről azt gondolod, hogy számíthatsz rá, de kellemetlen meglepetésekben lehet részed. Még szerencse, hogy magad is elég erős vagy ahhoz, hogy egyedül megold a dolgokat.

Skorpió

Szeretnél egy kis visszajelzést kapni, örülnél, ha valaki megerősítene abban a hitedben, hogy jó úton jársz, helyes nyomot követsz. Erre azonban nem biztos, hogy ma kerül sor, most csak követned kell a megérzéseidet.

Nyilas

Értékes leckét kaphatsz ma, de csak akkor, ha nem vagy túl büszke ahhoz, hogy lenyeld az igazságot, vagy elismerd, ha tévedtél. Bölcsebb dolog most belátónak lenni, és okosabban távozni ebből a helyzetből.

Bak

Úgy érzed, hiába dolgozol keményen, valaki mindig többet és többet követel tőled. Mégis érdemes még kitartani egy kicsit, mert a sok munka végül meghozza majd a gyümölcsét.

Vízöntő

Örülsz a sikereidnek, de te is érzed, hogy még sokkal több feladat van előtted, mint azt elképzelni tudnád. Egy kis ünneplés persze belefér, de utána térj vissza a munkádhoz, hogy ne maradj el a terveiddel.

Halak

Szeretnéd, ha valaki úgy érezne irántad, ahogyan te iránta, de sajnos a dolgok nem így működnek. Az elengedés éppen olyan fontos része a szerelem tanulásának, mint a kitartás.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!