Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.03.16.) - Időjárás, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 16. csütörtök 07:44

Időjárás

Az Országos Meteorlógiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint csütörtökön eleinte még a keleti határszélen felhős lehet az égbolt, de napközben már gomolyfelhős, napos idő várható némi fátyolfelhőzettel. Egy-egy futó zápor kialakulhat, de érdemi csapadék nem lesz. Az északias szél élénk, főként a Tiszántúlon és a hegyvidéki részeken olykor erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között valószínű. Késő estére -4 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi következnek:

Útlezárás:

- Lezárták a Görömbölyt Miskolctapolcával összekötő Bacsinszky András utca Tapolca felé eső szakaszát. A lezárás az utca hosszának körülbelül harmadát érinti és március 20-ig tart. Aki az érintett városrészek között közlekedik, annak kerülnie kell.

- A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányuló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információ.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:

- Árvácska u. 29.
- Bánfolyás u. 16.
- Bellervölgy u. 12.
- Benedek E. u. 1.
- Csokonai V. M. u.12.
- Dorottya u. 6.
- Gizella u. 1.
- Hunyadi u. 58.
- Katowice u. 25.
- Kis-Hunyad u. 45.
- Melinda u. 10.
- Mikes Kelemen u. 4.
- Nyár u. 18.
- Negyvennyolcas u. 3-5.
- Pillangó u. 12.
- Selyemrét u. 2.
- Szarkahegy u. 16.
- Szentgyörgy u. 47.
- Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Érzed, hogy valami nincsen rendben, de attól tartasz, hogy valaki elhallgatja előled az igazságot. Márpedig, ha nem vagy birtokában minden információnak, nem is tudsz majd megfelelő döntést hozni.

Bika
Itt az ideje egy kis lazításnak, a hét végéhez közeledve engedd el egy kicsit a gyeplőt, és próbáld meg kiereszteni a gőzt. Szükséged van erre a pihenésre ahhoz, hogy ne hozz felületes döntéseket.

Ikrek
Gyorsabban alakulnak a dolgok, mint ahogyan azt remélni merted volna, ráadásul úgy tűnik, minden a te malmodra hajtja a vizet. A végső lépést neked kell megtenned, de a körülmények kedvezőek.

Rák
Minden jól alakul, te mégis szorongsz egy kicsit, mintha nem akarnád elhinni, hogy megérdemled ezt a boldogságot. Pedig megdolgoztál érte, és most a munkád gyümölcseit aratod le.

Oroszlán
Valaki kihúzza nálad a gyufát,pedig, ha tudná, mire vagy képes, nem akarna az ellenséged lenni. Ne legyél bosszúálló, de ha kell, védd meg azt, ami a tiéd, és ami fontos a számodra.

Szűz
Próbálj egy kis időt a szabadban tölteni, mert a kemény munkahét végén szükséged van arra, hogy kiszellőztesd a fejedet. Egy kis mozgás után a pihenés is jobban esik majd, nem fog annyi rossz gondolat gyötörni.

Mérleg
Szükséged van a tartalék energiáidra, mert most el kell rendezned néhány dolgot, amik könnyen a fejedre nőnek, ha nem gondoskodsz róluk időben. Ha fáradtnak is érzed magad, ne halogasd tovább ezeket a teendőket.

Skorpió
Vannak dolgok, amik nem változnak, de nem is szeretnéd, hogy megváltozzanak, mert úgy érzed, ennyi állandóságra szükséged van az életedben. Meríts erőt ezekből, de ne hagyd, hogy ezek határozzák meg a indennapjaidat.

Nyilas
Nem szereted, ha valaki sürget, főleg akkor nem, ha már eleve aggódsz amiatt, hogy kifutsz az időből. Nincs most szükséged arra, hogy valaki még feszültebbé vagy idegesebbé tegyen.

Bak
Állást kell foglalnod egy kényes kérdésben, még akkor is, ha esetleg tudod, hogy lesz olyan, akit megbántasz ezzel. A legfontosabb dolog most az, hogy saját magad mellett kiállj.

Vízöntő
Úgy érzed, sokadjára mész végig ugyanazon a beszélgetésen, és nem tudod, hogyan találhatnátok megoldást, ha mindig ugyanarra lyukadtok ki. Lehet, hogy ezúttal más szemszögből kell megközelítenetek a problémát.

Halak
Ha tudod, hogy valami nem jó neked, mégis vágysz rá, annak oka lehet. Gondold végig, mi áll a háttérben, és miért nem tudsz nemet mondani, amikor tudod, hogy kellene.

Fotó: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!