Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.04.21.) - időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 21. péntek 07:43
A nap folyamán közreműködnek: tiszta légkör, kedvező csillagkonstellációk, valamint azok a komolytalan gomolyfelhők, melyeknek nagyon könnyű félreolvasni a szándékait, mert alapvetően csak barátkozni akarnak.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint pénteken az északkeleti tájak fölé átmenetileg több és vastagabb felhő érkezik, de csapadék nem alakul ki. A késő délelőtti óráktól egyre több gomolyfelhő képződhet, amelyek időszakosan össze is állhatnak, de összességében több órára kisüt a nap és csapadék sem valószínű. Az északkeleti, keleti szelet napközben sokfelé élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között valószínű. Késő estére 8 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Az elmúlt napok kicsit szeles, kicsit csapadékos, de alapvetően derűs időjárásának hála a levegő minősége továbbra is kiváló és jó Miskolc valamennyi városrészében - erről számolt be legalábbis a pmmonitoring.hu péntek reggel.

Horoszkóp

Kos
Te lehetsz az egyetlen, aki tartja még a frontot, és bár te is kezdesz fáradni, mégis úgy gondolod, becsülettel kell folytatnod a feladatodat. Ha a célodra gondolsz, az erőt adhat ahhoz, hogy ne add fel a munkát.

Bika
Érdemes ma megmutatni a kedvesebb, barátságosabb oldaladat is, mert ha valakit sikerül a magad oldalára állítanod, vagy csak elnyerned a szimpátiáját, akkor azzal máris sokkal többet nyersz, mintha erővel próbálsz kapukat dönteni.

Ikrek
Próbálj ma lazítani egy kicsit, mert rád fér már a pihenés, hiába is erőltetnéd a munkát, ha fáradt vagy, hibát hibára halmozol, és később több idődet elveszi majd ennek a javítgatása. Lazíts inkább egy kicsit.

Rák
Valakinek a környezetedben nagy szüksége van arra, hogy egy kicsit megnyugtasd, támogasd, és hagyd, hogy a válladon kisírja magát egy kicsit. Ne próbáld helyette megoldani a problémáit, az is elég lesz, ha csak mellette állsz most.

Oroszlán
Egy váratlan hír korbácsolhatja fel az érzelmeidet, és kiderülhet, hogy még mindig érzékenyen reagálsz valamire, amiről pedig már azt gondoltad, hogy régen elengedted. Ne fojtsd el az érzéseket, az nem fog segíteni.

Szűz
Ha úgy érzed, jól állsz egy feladattal, akkor engedj meg magadnak egy kis pihenőt, mert a mai nap sok kellemes meglepetést tartogat, ha nyitott maradsz arra, amit a környezeted adhat neked.

Mérleg
Figyelj egy kicsit jobban oda az egészségedre, mert hiába teljesítesz jól minden téren, ha közben felemészted saját magadat. A sikereidnek is akkor tudsz majd őszintén örülni, ha az egészséged is megmarad hozzájuk.

Skorpió
Hiába tervezel el sok mindent mára, a körülmények megakadályozhatnak abban, hogy az elképzeléseid szerint haladj. Lehet, hogy lesz majd, ami nehezebbnek tűnik, mint képzelted, de így sem lesz lehetetlen előtted.

Nyilas
Régóta dolgozol valamin, aminek a végére most végre pontot tehetsz, és ennek még akkor is örülsz, ha esetleg nem úgy sikerül lezárni az ügyet, mint ahogyan képzelted. Így legalább végre új, friss dolgokkal foglalkozhatsz.

Bak
Ha valami nem megy, bármilyen fontos is, engedd el egy kicsit, mert lehet, hogy éppen a görcsösséged az, ami már akadályoz a dolgok alakulásában. Ha egy kis pihenőt hagysz magadnak, a megoldás szinte magától rád talál majd.

Vízöntő
Tudod, hogy már nem ugyanaz az ember vagy, mint régen, és azt is, hogy sokat fejlődtél és tanultál, de nem biztos, hogy a környezetedben mindenki más is elismeri ezeket az érdemeket. Csak dolgozz tovább, is idővel nekik is el kell ismerniük.

Halak
Kényszermegoldáshoz kell nyúlnod, ami nem feltétlenül tesz boldoggá, de most az a legfontosabb, hogy gyors feloldást találj egy égető problémára. Ha a teljesítés közben kicsit szívod is a fogadat, az eredmény láttán örülni fogsz majd.

Forrás: bien.hu

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!