Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.02.12.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 12. hétfő 07:04
Akár még az ég is megdörrenhet felettünk!

Időjárás

A met.hu előrejelzése szerint az összefüggőbb felhőzet keletebbre helyeződik, mögötte gomolyfelhő-képződésre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Délelőtt szórványosan a középső országrészben, majd egyre inkább keleten várható eső, zápor, a nap második felére csökken a csapadékhajlam, de néhol még lehetnek záporok. Egy-egy helyen az ég is megdörrenhet. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között várható. Késő este 4 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség 

Egyetlen mérőpontot leszámítva a város egészében megfelelő vagy jó a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu hétfő reggeli adataiból.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi következnek:

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Alföldi u. 4
Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés
Csokonai V. M. u. 130
Egres u. 8
Ernyebán u.15
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gorkij sor 65
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Kázmér u. 12
Kis-Hunyad u. 49
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Papszer u. 1
Puskás T. u. 5
Szentistványi út 32
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés
Vécsey u. 11

Horoszkóp

Kos
Apró nehézségek kötik le a figyelmedet, pedig te most egy nagyobb problémára szeretnél koncentrálni. A nap végén úgy érezheted, hogy semmit nem haladtál, és egy feszélyez, pedig valójában ma megtisztítod az utat egy nagyobb munka előtt, így az majd sokkal gördülékenyebb lesz.

Bika
Valaki ma addig feszítheti nálad a húrt, amíg az végleg elpattan, és rá zúdítod minden elfojtott érzelmedet. Nem lehet minden haragot lenyelni, mert azzal csak magadnak ártasz, de azt is tartsd szem előtt, hogy a kimondott szavakat később már nem lehet majd visszavonni.

Ikrek
Jól esne, ha valaki melléd állna ma egy nehéz helyzetben vagy vitás kérdésben, de úgy tűnik, egyedül maradsz az álláspontoddal. Ne keseredj el, inkább gondold végig őszintén, nem a többieknek van-e igaza. Ha továbbra is úgy érzed, hogy a jó oldalon állsz, ne hagyd magadat eltántorítani.

Rák
Őszintén próbálsz segíteni valakinek, ezért rosszul eshet, ha falakba ütközöl. Ne erőltess semmit, ha az illetőnek szüksége lesz rád, hozzád fog fordulni, mert emlékszik majd, hogy te megpróbáltál könnyíteni a helyzetén, most azonban még nem áll készen arra, hogy másokat is bevonjon a problémáiba.


Oroszlán
A munka területén adódhatnak ma nehézségeid, amikor egy új lehetőséget kapsz, de nem vagy benne biztos, hogy készen állsz a feladatra. Ha a főnököd nem lenne biztos benne, hogy el tudod végezni a feladatot, nem osztotta volna rád a munkát. Ne mondj nemet, mert ez egy nagy kiugrási lehetőség.

Szűz
Úgy érzed, mintha a világ súlya nyomná a válladat, pedig lehet, hogy csak a magánéletedben kellene végre rendet tenned, és akkor minden más problémát is új színben látnál. Egy családi konfliktus szőnyeg alá söprése helyett itt az ideje, hogy beszélni kezdjetek a dologról. Mindenki meg fog könnyebbülni.

Mérleg
Sok mindenre hajlandó vagy a siker érdekében, de a méltóságodon aluli döntéseket soha nem hoznál. Ha kapcsolatban élsz, akkor a szerelmi életedre fordított energia most lelassíthat a siker útján, de inkább a lassú, és biztos utat választod, minthogy olyan lépést tegyél, amivel nem tudsz teljesen azonosulni.

Skorpió
Óvakodj ma azoktól, akik mézédes szavakat sugdosnak a füledbe, mert könnyen lehet, hogy csak a hiúságodat kihasználva szeretnének rávenni valamire. Mindenkinek jól esnek a bókok, ez emberi dolog, de ha most hagyod, hogy elvakítsanak, olyan döntést hozhatsz, amit később megbánsz.

Nyilas
Jól jönne most egy kis segítség, de úgy tűnik, a szükség órájában nem számíthatsz azokra, akik mellett pedig te mindig ott álltál. Ne bosszankodj ezen, mert a nap végére világossá válik, hogy egyedül is elboldogultál a feladataiddal, és még jobban is fogod érezni magadat, amiért mindezt egyedül vitted véghez.

Bak
Tartsd ma nyitva a szemedet, mert egy olyan ajánlat közelít, amire régóta vágysz. Nem biztos azonban, hogy a lehetőséget sokáig lebegtetik a szemed előtt, lehet, hogy egy elhangzott fél mondatra, egy utalásra kell majd lecsapnod. Addig üsd a vasat, amíg meleg, és ne félj most akár szemtelen is lenni, ha az vezet a megoldáshoz.

Vízöntő
Okosabb volna most csendben maradnod, és nem erőltetned, hogy feltétlenül ma járjatok a végére egy kínos helyzetnek, mert könnyen lehet, hogy még nagyobb galibát okozol, amit már szinte lehetetlen lesz helyre hozni. Várd ki a megfelelő pillanatot, hamarosan egyszerű lesz túljutni a nehézségeken, anélkül, hogy erőltetni kellene a dolgot.

Halak
Ha kapcsolatban élsz, a párod ma olyan ötlettel állhat elő a közös jövőtöket illetően, ami téged is meglep, de jobban belegondolva egész kellemesnek találod majd az elképzelést. Ha egyedülálló vagy, akkor viszont tartsd nyitva a szemedet, mert lehet, hogy ma találkozol valakivel, akivel már együtt töltitek a Valentin-napot.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!