Ugrás a tartalomra

Minap - indító (2024.10.02.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 02. szerda 08:01
Hullámzó frontrendszer jön, esővel, tizennégy fokos maximum hőmérséklettel. 
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

Szerdán egy hullámzó front hoz újabb csapadékot, az ország nyugati felén már reggel is esni fog, kiadósabb mennyiség a Dunántúlon várható, akár még az ég is megdörrenhet. Keletebbre és a déli területekre csak később érhet el a csapadékmező, de itt is borongós időre kell készülni. A helyenként élénk, erős délkeleti szél később északnyugatira fordul. Délután 10-19 fok várható, a déli, délkeleti tájakon lesz melegebb - írja az idokep.hu.

Levegőminőség

Szerda reggel Miskolc teljes területén jó a levegő minősége a PM Monitoring Hálózat - www.pmmonitoring.hu - mérései alapján.

Horoszkóp

Kos 03.21 - 04.19
Most aztán bevetheted kreativitásodat, előrukkolhatsz új ötleteiddel. A meglévő folyamatok esetén is lehet, hogy érdemes lenne más stratégiával előrukkolni. Most könnyedén elindíthatsz egy vadonatúj projektet is.

Bika 04.20 - 05.20
Ha mered jól érezni magad, akkor a ma következő változásokra is nyitottabban reagálhatsz és nem éled meg rosszul. Semmiképp se bizonytalanodj el az újdonság idegensége miatt. Akár te magad is választhatsz új stratégiát.

Ikrek 05.21 - 06.21
Szerencsés lehetsz, ha most indítasz el egy új projektet, tervet. Nem kell egyből a végére érned, de a kezdő lépést mindenképp tedd meg ma. Bármilyen kis újítás is hasznos lehet.

Rák 06.22 - 07.22
Bízz benne, hogy ma új szelek fújhatnak, hogy eljött az újítások és friss nézőpontok ideje. Friss energiák, új kezdet, de a régi sebek begyógyulása is várható, csak légy türelemmel.

Oroszlán 07.23 - 08.22
Megújíthatod ma azt a viszonyulást, ahogy a többiekre, különösen a fontos kapcsolataidra nézel. Érdemes lépést tenni afelé, hogy egyenrangúként legyetek jelen és mindkettőtöknek lehessen szavazati joga.

Szűz 08.23 - 09.22
Koncentrálj ma a szépre, az igazságosra, ez segíteni fog külső és belső egyensúlyod megteremtésében. Ne ragaszkodj a régihez, ehelyett bátran ugorj fejest az újdonságokba.

Mérleg 09.23 - 10.22
Ez ma a te napod lehet, sok szempontból. Vesd bele magad egy új tervedbe, indíts el egy fontos projektet, de akár egy kapcsolatodra is ránézhetsz friss szemmel és átértékelheted.

Skorpió 10.23 - 11.21
Ma nem kell ellenállnod az újdonság varázsának, sőt, kifejezetten jót tesz, ha mered kipróbálni magad valami teljesen újban. Akár új stratégiákon is érdemes lenne gondolkodnod.

Nyilas 11.22 - 12.21
Elég bátor vagy ahhoz, hogy bármikor belevágj új terveidbe, de ma aztán igazán szuper lehetőségeid adódhatnak ezügyben. Ne is késlekedj, ma nem kell visszafognod magad, ugorj fejest az újba!

Bak 12.22 - 01.19
Lehet, hogy ma egy kicsit visszafoghatod óvatosságodat és bátrabban vetheted bele bármilyen újdonságba. Fordíts nagyobb figyelmet kapcsolataidra, különösen a kiemeltekre.
 
Vízöntő 01.20 - 02.18
A mai nap kiváló alkalom arra, hogy kiállj a jó ügy mellett, hogy képviseld az igazságos oldalt. Minden félnek joga van előadnia a maga verzióját, és fontos, hogy senki ne legyen elnyomott az adott szituációban.

Halak 02.19 - 03.20
Ma tedd meg az első lépést abban a projektben, amit eddig csak tervezgettél. Ha most épp nincs ilyen a tarsolyodban, akkor a meglévőket újítsd meg úgy, hogy gördülékenyebben fussanak. (astronet.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!