Ugrás a tartalomra

A Momentumban folytatja Erdei Sándor Zsolt

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. szeptember 14. csütörtök 19:04
A miskolci humorista-előadóművész és politikus 2019 ősze óta dolgozik a miskolci 12-es választókörzet képviselőjeként.
Erdei Sándor Zsolt és Szopkó Tibor. Fotó: Kézdi Ákos

A Momentum színeiben politizál a jövőben Erdei Sándor Zsolt, a Velünk a Város önkormányzati képviselője – jelentette be csütörtökön délután a Szent István téren tartott sajtótájékoztatóján Szopkó Tibor, a párt megyei szervezetének elnöke.

A Miskolc alpolgármestereként és a város egyik önkormányzati képviselőjeként dolgozó politikus kijelentette, magyar önkormányzatiság nehéz helyzetben van, egyre nehezebb a helyhatóságok munkája. Ezért is elengedhetetlen, hogy erősödjenek a települések azáltal, hogy erős felhatalmazású, elkötelezett helyi politikusok vállalnak munkát a saját településükön.

- Mi a Momentumban az értékek és az eredmények mentén történő politikában hiszünk. Városvezetőként és az Erdei Sándoréval szomszédos választókerület önkormányzati képviselőjeként is úgy látom, hogy ő rendkívül eredményes munkát végez, s teszi mindezt kitartóan, nagy alázattal és szorgalommal. Ez önmagában még kevés lenne ahhoz, hogy megállapodjunk, de beszélgetéseink során az is kiderült, hogy Sándorral nagyjából hasonlóan látjuk a világot, hasonló értékek mentén gondolkodunk politikai és várospolitikai kérdésekben egyaránt – hangsúlyozta Szopkó Tibor, aki hozzátette, a jövőben együtt fognak dolgozni azért, hogy több forrás és nagyobb önállóságot kapjanak az önkormányzatok, így a miskolci is. 

Erdei Sándor kiemelte, a Momentum színeiben is „az Orbáni rezsim lebontásáért dolgozik majd, valamint azért, hogy Miskolc egy jól élhető város legyen.”

- Azt gondolom, hogy a momentum egy fejlődőképes, fiatalos lendületű párt, amelyet a támogatottsága is mutat. Én úgy gondolom, hogy jó lesz ehhez a családhoz tartozni, örülök annak, hogy a Momentummal közös utunk most elkezdődik – jelentette ki a politikus, aki elmondta még, a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak a jövőben is tagja marad, mivel a kettő nem zárja ki egymást. 

 
 

További hírek

Olvasnivaló