Ugrás a tartalomra

Pofán vágta falubelijét, mert az elvette a nőjét

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 07. szerda 10:54
Az erős ütés miatt a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el.

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az Encsi Járási Ügyészség egy 22 éves férfi ellen – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a megyei főügyészség.

A vád szerint a vádlott még július elején, a délutáni órákban egy borsodi kistelepülésen ittas állapotban, gyalogosan közlekedett az egyik utcában, amikor észrevette, hogy az ő korábbi párjával szerelmi viszonyt folytató fiatalkorú férfi az autójánál állva beszélget egy barátjával. 

A vádlott a szerelmi csalódása okán haragudott a férfira, odament hozzá és azt mondta neki, hogy „mi van gyerek, elvetted a nőmet?”, majd egy esetben ököllel az arcán megütötte. Ezután azzal fenyegette, hogy „innen fognak elvinni a kocsitól”. A sértett megijedt a támadástól, menekülni akart, ezért beszállt a gépjárműbe, ekkor viszont a vádlott megpróbálta kirángatni a vezető ülésből, de ittassága miatt ez nem sikerült neki, így a sértett elhajtott.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, de nem ment orvoshoz, és magánindítványt sem terjesztett elő. 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzésben – tárgyalás mellőzésével –próbára bocsátás intézkedés alkalmazását indítványozta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!