Ugrás a tartalomra

Rendkívüli helyzetben rendkívüli segítség

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 08. hétfő 12:40
A Géniusz Könyváruház mindent igyekszik megtenni üzleteiben azért, hogy a betérő vásárlók biztonságban érezzék magukat, és még az eddigieknél is jobban ügyel a higiéniára. Emellett egy különleges kedvezménnyel is segíti vásárlóit: ingyenesen házhoz szállítja az online rendeléseket.
Fotók: Végh Csaba

Az iskolai oktatás jelen jelenleg távoktatásban zajlik, ezért kiemelten fontos, hogy a diákoknak meglegyen minden tankönyve és nyelvkönyve otthon is. Sokaknál épp ilyenkor derül ki, hogy egy fontos tankönyv vagy munkafüzet elveszett évközben, vagy egyszerűen bent maradt az iskolában. A Géniusz Könyváruház azon kevés könyváruházak közé tartozik, ahol minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen megtalálható.

A rendkívüli helyzetre tekintettel a Géniusz Könyváruház még azzal is segíti a könyvek beszerzését, hogy március 25-től visszavonásáig ingyenes házhozszállítást vezet be a www.geniusz.hu és www.geniusztankonyv.hu webáruházain keresztül beérkező rendelésekre. A tankönyvek és nyelvkönyvek mindenki számára könnyen és gyorsan elérhetőek válnak anélkül, hogy be kellene fáradni a Géniusz Könyváruház valamelyik üzletébe. Így, bár a nagyon kellemes könyvillatot és átlapozást a vásárlás pillanatában nélkülözni kell, de mégis biztonságosan és gyorsan juthat el minden tankönyv és nyelvkönyv az aggódó szülőkhöz és a tanulni vágyó ifjúsághoz.

A Géniusz Könyváruház nem csak a tankönyvek és nyelvkönyvek esetében biztosítja az ingyenes házhozszállítást, hanem az összes, kínálatában szereplő könyv esetén is. Most sokkal tanácsosabb bekuckózni egy jó könyvvel, belekezdeni egy olyan jó kis regényfolyamba, mint például Bán Mór Hunyadi, vagy Benkő László Mátyás király sorozata. A kalandok és izgalmak kedvelőinek ajánljuk a nagy sikerű Vaják sorozatot, a borzongásra vágyóknak pedig Stephen King regényeit. A romantika szerelmeseinek imádni fogják Jojo Moyes regényeit, vagy épp Fábián Janka legújabb A könyvárus lány című bestsellerét. A gyerkőcök pedig Ruminivel, Geronimo Stiltonnal, Zizivel és Ropival, vagy épp Bogyóval és Babócával indulhatnak új kalandokra. A konyhatündérek pedig kipróbálhatnak egy-egy új receptet a legújabb Cookpad gasztro könyv sorozatból. A cikkben szereplő könyvek megvásárolhatók a Géniusz Könyváruházban. 

Jó egészséget, kitartást és sok-sok kellemes olvasással töltött pillanatot kíván a Géniusz Könyváruház csapata!

Géniusz Könyváruház  
Miskolc, Széchenyi u. 107. 
Telefon: 46/412-878, Webáruházak: www.geniusz.hu és www.geniusztankonyv.hu 
Géniusz Könyváruház – Minden könyvben… És most a házhozszállításban is géniusz!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!