Ugrás a tartalomra

Rendőri elismerésben részesült kollégánk

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 02. hétfő 09:07
Mag Dórának, a Miskolc Televízió szerkesztő-riporterének Aszaly Antal díjat adományozott Kiss Attila rendőrkapitány pénteken.

A rendőrség napja alkalmából adott át elismeréseket Kiss Attila rendőrfőkapitány pénteken - számolt be róla a police.hu. (Az esemény nem volt sajtónyilvános.) Mint írták, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként rendfokozatban soron kívül előléptetett hat tisztet, illetve tizennégy tiszthelyettest.

A szakterületükön nyújtott kiemelkedő tevékenységükért dicséretben és jutalomban részesült további tizenhat rendőr, és összesen kilenc rendvédelmi igazgatási alkalmazott, valamint munkavállaló.

Forrás: police.hu

Kiss Attila a rendőrség munkáját a leginkább tárgyszerűen, magas szakmai színvonalon és hitelesen bemutató médiapartner, a Miskolc Televízió szerkesztő-riporterének, Mag Dórának Aszaly Antal díjat adományozott.

A megyei rendőr-főkapitányság szakmai munkájának támogatásáért a rendőrség napja alkalmából „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságért emlékérem” elismerésben részesítette Tiszaújváros polgármesterét, Fülöp Györgyöt, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség elnökét, Csóra Györgyöt.

1992 óta Szent György napján, azaz április 24-én tartják Magyarországon a rendőrség napját.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!