Ugrás a tartalomra

Salkaházi vonat: tartalmas szórakozás miskolci nyugdíjasoknak

Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 03. szerda 12:43
Az egyik legnépszerűbb kirándulási lehetőség a Salkaházi programban a kisvonatos kirándulás. A regisztrációs jegyek idén is nagyon hamar elfogytak.
Fotógaléria: Juhász Ákos

- Nagyon tetszik nekünk ez a rendezvény, ezt a napot erre a kirándulásra szántuk. Voltunk már ilyen programon tavaly is, akkor is nagyon jó volt – mondja Csege Dezsőné. A kisvonatos kirándulás mellett zenés programokon is részt szoktunk venni, voltunk Fásy Ádám estjén, színházban és például a Diósgyőri várban is. Amikor az egészségünk engedi, mindig részt veszünk – nyilatkozta Csege Dezsőné, a Salkaházi kirándulás egyik résztvevője.

Kriza Ákos polgármester üdvözölte a miskolci nyugdíjasokat az indulásnál. A kétszáz fős csoport most is a Dorottya utcai végállomásról indult. A cél idén Ómassa volt, ahol kulturális program és ebéd is várta a kirándulókat. A szépkorúak számára a legfontosabb, hogy közösségben lehessenek, a Salkaházi Sára program pedig változatos módon ezt kínálja nekik: ezúttal a természet és a kirándulás, valamint a szórakozás élményével.

Idén is valamivel több mint ezer miskolci nyugdíjas vehet részt összesen a Salkaházi program kisvasutas kirándulásán. Az ingyenes kirándulás az egyik legnépszerűbb eleme a nyugdíjasokat támogató programnak. Ezen a  héten három hasonló kirándulás indul a mostani mellett szerdán és csütörtökön is.

További hírek

Olvasnivaló