Ugrás a tartalomra

Sallai: megmutattuk, hogy számolni kell velünk

minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2022. június 12. vasárnap 09:46
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai szerint a németek elleni, 1-1-es döntetlenre végződött szombati Nemzetek Ligája-mérkőzésen a csapat ismét megmutatta, hogy a legjobbakkal is fel tudja venni a versenyt.

 "A csapat kvalitásai miatt mindenki reménykedett ebben" - válaszolta Sallai Roland az újságírók azon kérdésére, gondolták volna-e, hogy a válogatott három mérkőzést követően négy ponttal áll majd a csoportban. "Persze nem ez volt a papírforma, de az utolsó mérkőzéseken olyan teljesítményt tettünk le az asztalra, amivel megmutattuk a nagycsapatoknak, hogy számolni kell velünk" - tette hozzá a német élvonalban szereplő Freiburg légiósa, aki szerint az angolok elleni keddi összecsapás előtt most a regeneráció a legfontosabb.

Fotók: MTI

Az MTI beszámolója azzal folytatódik, hogy Gazdag Dániel pozitív koronavírustesztje miatt nem lehetett ott az angolok és az olaszok elleni találkozókon, most viszont csereként lehetőséget kapott. "A németek nagyon szerették volna megnyerni ezt a mérkőzést azután, hogy két döntetlennel kezdtek, de mi harcoltunk, és megérdemelten szereztünk pontot. Nem sokan vártak tőlünk ilyen szereplést, de ahogyan a tavalyi Eb-n, most is megmutattuk, hogy bárkinek meg tudjuk nehezíteni a dolgát" - mondta a Philadelphia Union középpályása, aki hozzátette: bízik benne, hogy ezúttal is sikerül pontot szerezniük Angliában.

Szoboszolai Dominik, az RB Leipzig futballistája szerint már az önmagában is nagy dolog, hogy egy újabb európai topcsapat ellen szereztek pontot. Szombat este azonban játékban is teljesen egyenrangú partnerei voltak a németeknek, ami a helyzetek számán is látszódott.

A magyarok ezzel a döntetlennel megőrizték második helyüket a csoportban, amelynek másik szombati mérkőzésén az Európa-bajnok olaszok 0-0-ra végeztek az Eb-ezüstérmes angolok vendégeként.

Marco Rossi együttese kedden a sereghajtó Anglia vendége lesz Wolverhamptonban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!