Ugrás a tartalomra

Szabadnapos tűzoltó halt meg egy autóbalesetben

szeretlekmagyarorszag.hu
Utoljára módosítva
2020. július 19. vasárnap 13:04
Szemtanúk szerint a 31 éves, Baján szolgáló tűzoltó vétlen volt, egy több autót előzni akaró, szemből jövő BMW elől rántotta el a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést. Így viszont egy másik autó belerohant.
MTI Fotó | Donka Ferenc

A szemtanúk szerint a balesetet egy BMW sofőre okozhatta, aki egyszerre több autót is meg akart előzni egy jobbra ívelő kanyar előtt Csávoly közelében. Szemből, Baja felől egy Suzukival érkezett a tűzoltó, aki elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést. Emiatt keresztbe fordult az úton, éppen egy Skoda elé, amely oldalról belerohant a Suzukiba. Eközben a Skodát már megelőző BMW továbbment, de az egyik szemtanú utánament és felírta a rendszámát – írja a Szeretlekmagyarország.

A balesetben a Suzuki és a Skoda is csúnyán összeroncsolódott. Két mentőautó és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de a Suzukit vezető tűzoltó olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

A Halasinfo szerint a másik sofőr egy 26 éves, felsőszentiváni nő, akit súlyos állapotban vitt kórházba a mentőhelikopter.

A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja. Már keresik a BMW sofőrjét.

További hírek

Olvasnivaló