Ugrás a tartalomra

A szakmai munka elismerése a MIVÍZ csapatának második helyezése

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 19. hétfő 15:29
A Vízpróba – Országos Közműversenyen a közelmúltban ért el szép eredményt a miskolci cég csapata. Mivel az ország több tájáról érkezett összesen 21 csapat közül állhattak fel a képzeletbeli dobogó második fokára, az eredmény szakmai büszkeség a vállalatnak.

Mint arról korábban hírt adtunk, második helyen végzett a MIVÍZ csapata a Vízpróba-Országos Víziközmű Versenyen.

A versenyen 21 csapat és több mint 80 szerelő dolgozott azon, hogy kiderüljön: melyik víziközmű-szolgáltató csapata tud a legjobban alkalmazkodni az adott körülményekhez, a verseny kihívásaihoz és a Fővárosi Vízművek Zrt. által összeállított feladatokhoz.

Fotók: MIVÍZ

File Gergely, a MIVÍZ TMK és helyreállítási csoport vezetője elmondta, hogy a kétnapos megmérettetés első etapján a budapesti Városligetben összesen 13 feladatot kellett teljesítenie a csapatnak. Másnap a budai Filozófusok kertjében újabb 6 kihívás várt a MIVÍZ delegáltjaira.

„Rendkívül összetett feladatokat kellett megoldaniuk: mind fizikai, mind pedig elméleti része is volt a versenynek” – fűzte hozzá a csoportvezető.

A MIVÍZ részéről hárman – Czingul János, Dervarics István, Vass Péter – és egy póttag Kota Sándor vettek részt a megmérettetésen, mindannyian hosszú ideje dolgozói a helyi vízműnek. A csapattagok ketten már a tízedik Vízpróbájukon vettek részt.

A csapat

A megmérettetés mellett – a legtöbb szakmai találkozóhoz hasonlóan – a tapasztalatcsere és a közösségépítés is fontos szerepet kapott. „Megismerhetjük a más vízműveknél használt szerelvényeket, munkafolyamatokat, találkozhatunk a beszállítókkal és a kollégákkal. Kicsit összetartásként, csapatépítésként is tekinthetünk erre” – zárta gondolatait File Gergely.

A Magyar Víziközmű Szövetség nagy hagyományokra visszatekintő víziközműszerelő-versenyét két év kihagyás után szeptember 14-15 között rendezték meg, a megmérettetésnek idén a Fővárosi Vízművek Zrt. volt a házigazdája.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!