Ugrás a tartalomra

Személyesen mondják el, miről szól a népkerti Városi Est

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 21. hétfő 17:41
November 23-án szerdán, 15 és 17 óra között a Villanyrendőrnél várja az érdeklődőket a Városi Est szakmai stábja. Céljuk, hogy válaszoljanak az állampolgárok kérdéseire, elmondhassák, miről szól a miskolci részvételi program újabb eleme.

Szerdán a Villanyrendőrnél települ ki a szakmai stáb, hogy bátorítsák a miskolciakat: mondják el véleményüket a Népkertről az online kérdőív kitöltésével, illetve regisztráljanak a rendezvényre, amelyen szakértők segítségével ismerhetik meg az érdeklődők, hogy egy esetleges fejlesztésnél mik a belváros legnagyobb parkjának lehetőségei.

Egyúttal annak a „közérzeti kérdőívnek” a kitöltésére is bátorítanak, amely a miskolciak Népkerthez fűződő viszonyát méri fel. Az online nyomtatvány IDE kattintva érhető el.

Maga a Városi Est december 1-jén, 17 órától várja azokat, akik szívesen ismernék meg a Népkerthez kapcsolódó tényeket, egyebek mellett a park növényzetének az állapotát, vagy az építészeti korlátokat és lehetőségeket. A részvétel azonban regisztrációhoz kötött, amelyet a következő oldalon keresztül tehetnek meg.

Az önkormányzat és civil partnere által megvalósított rendezvény célja már a nulladik fázis előtt elkezdeni a közös gondolkodást, hogy amikor eljön egy beruházás ideje és terveket kell közösen megformálnia a döntéshozóknak és az állampolgároknak, akkor mindenki a tények és lehetőségek ismeretében fejthesse ki a véleményét - írja közleményében a városháza sajtóosztálya. 

(Címlapkép: Juhász Ákos idén januári felvétele)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!