Ugrás a tartalomra

Szeretne lojális, elkötelezett csapatot? Segítünk mind az új kollégák felkutatásában, mind a dolgozók megtartásában!

Utoljára módosítva
2022. július 27. szerda 15:58
Napjaink egyik jellemző problémája a munkaerőhiány, melyben nagy segítségükre lehet a HRCV profi csapata. Azt, hogy mi mindenre kínálnak megoldást, az alábbi cikkünkben megtalálja. (Támogatott tartalom)

Több, mint 20 éves tapasztalattal és országos hálózattal rendelkező munkaerő közvetítő, - kölcsönző cég vagyunk. A csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy az álláskeresők megtalálják a számukra legmegfelelőbb munkahelyet, a cégek pedig a legjobb munkatársakat.

Erősségünk a piacon, hogy rövid határidővel kínálunk megoldást a munkaerő hiányának megoldásában.  

A rövid távú megnövekedett munkaerő igény megoldására ajánljuk munkaerő kölcsönzési szolgáltatásunkat, melyben napokon belül küldjük a kiválasztott jelölteket legyen az teljes értékű, megváltozott munkaképességű, vagy diák munkás.

Hosszabb távra szintén ajánljuk kölcsönzési és közvetítői tevékenységünket is, levéve az Önök válláról az adminisztrációs és a pszichológiai terheket.

Az évek múlásával Partnereink egyre több olyan kihívással találkoztak, amelyekre a hagyományos szolgáltatások már nem jelentettek megoldást. Ezért palettánkat bővítettük, új tevékenységek jelentek meg a repertoárunkban. 

Amennyiben Tréninget szeretne kollégáinak, illetve vezetőinek szervezni, számos téma és tematika közül választhat. Kollégáink segítenek a megfelelő képzés kiválasztásában és lebonyolításában.

A Munkaerő megtartásra számos partnerüknél bevált már EAP rendszerünk, melyet a többi szolgáltatástól függetlenül Ön is igénybe vehet.

Mindenképpen hívjon, vagy írjon, ha…

  • rövid határidővel, akár azonnal szüksége van új kollégá(k)ra,
  • nem tud, vagy akar hirdetés feladással, önéletrajzok olvasásával, kiválasztásával, interjúztatással foglalkozni,
  • nem akar a be- és kiléptetés adminisztrációjával, munkaszerződés kötésével foglalkozni,
  • a jogszabályok ismeretében és alkalmazásában bizonytalan,
  • folyamatosan frissülő önéletrajz adatbázisunkban szeretne válogatni.

Nálunk a legkisebb vállalkozás is számít!

Kérje az ingyenes tanácsadásunkat és tájékoztatásunkat a miskolci irodánkban személyesen, vagy az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft.
3525 Miskolc, Jókai Mór utca 10.
miskolc@hrcv.hu
06 30 553 2725
hrcgroup.hu

További hírek

Olvasnivaló