Ugrás a tartalomra

Tedd teljessé a medence megjelenését hozzáillő és praktikus medencefedéssel!

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 15. hétfő 11:45
Az egyre forróbb nyarak és a trendek egyre többeket sarkallnak arra, hogy családi házuk kertjében medencét alakítsanak ki, amelynek hűs vizében könnyebben vészelhetik át a nyarakat. 

A medencének hála otthonunkban úgy érezhetjük magunkat, mintha nyaralnánk, így az egész nyár kellemesen telhet még akkor is, ha csak a munkanap végén van időnk élvezni. Persze a saját medencének a kényelem mellett megvannak a hátrányai is, például a vízminőség érdekében végzett rendszeres karbantartás, de a biztonsági szempontokat sem lehet szem elől téveszteni. A medence befedésével azonban rengeteg előnyt szerezhetünk.

Hosszabbítsd meg a strandszezont!

A kerti medencék egyik legnagyobb hátránya talán, hogy csak időszakosan használhatók. Kérj árajánlatot a Polikingtől a medence polikarbonát-fedésére, ha pedig meggyőztek az árak, készíttesd el velük a számtalan előnyt kínáló tetőt, és élvezd hűvösebb időben is a pancsolást!

A medencefedésekkel komfortosabbá teheted a fürdőzést, hiszen a víz felmelegítésében, melegen tartásában, valamint a szennyeződések távol tartásában is segítenek, továbbá a kisgyermekek, háziállatok biztonságát is szolgálják, megelőzik a baleseteket. 

Korszerű megoldás a medencék fedésére

A polikarbonát tetők biztonságos fedést garantálnak, hiszen nem törnek, így baleset esetén sem sebesítenek meg senkit. Az alumínium profilú vázszerkezet az időjárással szemben ellenálló, még kézzel is könnyen mozgatható, dekoratív. 

Kérhető cellás vagy üvegszerű, tömör, áttetsző polikarbonát lemez változatokban, különböző kosárformákkal, magasságokkal az igényeknek megfelelően. Egyes típusok lehetővé teszik, hogy zárt állapotban is alattuk tartózkodjunk, fürödjünk, míg az alacsonyabb verziók előnye, hogy nem vesznek el annyit a kert látványából. Minimál stílusú, szögletes formavilágú, szuperalacsony medencefedést is választhatsz.

Milyen előnyöket kínál a polikarbonát medencefedés?

A személyre szabható fedések révén nemcsak a medence biztonságát növelhetjük, hanem más előnyöket is magunkénak tudhatunk:

  • Véd a szennyeződésektől
  • Javítja a vízminőséget, nem ad teret az algásodásnak
  • Csökkenti a karbantartási feladatokat, költséget spórol
  • Növeli és megtartja a víz hőmérsékletét
  • Meghosszabbítja a medence használati időszakát
  • Csökkenti a víz párolgását
  • Növeli az ingatlan értékét

A helyszíni felmérésnek, adottságoknak megfelelően magas minőségben kivitelezett polikarbonát medencefedés használata egyszerű, biztonságos, és karbantartása is könnyed. Különböző méretű és formájú medencékhez is alkalmazható, egyedi igényekre szabható. 

Amennyiben biztonságos és kényelmes medencehasználatra vágysz, válaszd a különféle polikarbonát-fedések közül a leginkább tetsző, és a kertbe, a környezetbe legjobban illő változatot! 

A biztonságos polikarbonát-fedés fontos kiegészítője az otthon komfortját növelő medencéknek, telepítésük számos előnnyel jár, így fontold meg, és kérj rá ajánlatot még ma!
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!