Ugrás a tartalomra

Termelői nap lesz az Erzsébet téren

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 18. péntek 18:31
A hagyományoknak megfelelően újra Miskolci Termelői Nap lesz novemberben. A vásár 2022. november 20-án vasárnap 9 és 13 óra között kerül megrendezésre szokott helyén, az Erzsébet téren. 
Kép: MKK

A hétvégén megrendezendő termelői nap tematikája az Ifjú zenebarátok világnapja köré épül. Most vasárnap tehát a helyi és környékbeli termelők portékái, kézműves termékei és étel-ital kóstolói mellett zenekarok is fellépnek. 

Az Ifjú Zenebarátok Nemzetközi Szövetsége (Jeunesses Musicales International - JMI) 1968-ban tartott kongresszusának határozata alapján minden év november 20-án az ifjú zenebarátok világnapját tartják, így mi is erre emlékezhetünk. Célja, hogy a fiatalok életébe meghatározó szerepet töltsön be a zene, ami segíti őket abban, hogy kiegyensúlyozott emberekké váljanak, ugyanis a zene kitűnő hatással van a testre és lélekre, segíti a logikus gondolkodást. A mostani termelői napon ebbe engedünk egy kis betekintést vendégeinkkel – invitál a különleges élményre Tamás Krisztián, az MKK - Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing ügyintézője. 

Zenei program: 

11.00: TujBand Gyermek Fúvószenekar és a Derkovits Fúvószenekar közös műsora. 
Utána: Ismerkedj a zenével! – hangszerbemutató foglalkozás. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!