Ugrás a tartalomra

Tiltott családi vállalkozásba fogtak

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 14. kedd 11:16
Pszichoaktív anyagot terjesztő házaspárra csaptak le a rendőrök Szikszón.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 56 éves férfival és 46 éves feleségével szemben. A gyanúsítottak, 2023. február 8-át - az elfogásuk napját - megelőzően, új pszichoaktív anyagokat szereztek meg és a bizonyítékok szerint több hónapja árulták azokat - írta meg a police.hu.

A rajtaütésben résztvevő Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítőosztálya és a „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a helyszínen közel 600 eurót és 400 ezer forint kézpénzt, arany ékszereket, telefonokat, valamint a szer csomagolásához és fogyasztásához szükséges eszközöket foglalt le.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a házaspárt őrizetbe vette, és velük szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Fotó: Internet (illusztráció)

A kábítószerek, az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk is kiszámíthatatlan. Használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet! - figyelmeztet a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!