Ugrás a tartalomra

Tokaji Viktor vezetőedző távozik a DVTK Jegesmedvéktől

MTI
Utoljára módosítva
2023. március 10. péntek 15:44
Közös megegyezéssel szerződést bontott Tokaji Viktor vezetőedző és a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

Egri István, a miskolci klub elnöke pénteken jelentette be, hogy a szezon zárultával a klubvezetés a stábbal kiértékelte az elvégzett munkát és az eredményeket.

"Ezek a megbeszélések azzal zárultak, hogy Tokaji Viktor a következő szezonban már nem folytatja a munkáját a Jegesmedvéknél" - tette hozzá. Kiemelte: az egykori kiváló hátvéd, szapporói hős edzőként két és fél szezont töltött Miskolcon, ezen időszak alatt rengeteget dolgozott annak érdekében, hogy folyamatosan fejlődjenek és sikeresek legyenek.

"Külön szeretném megköszönni a fiatalok fejlesztéséért tett erőfeszítéseit, aminek köszönhetően bátran építhetünk a saját nevelésű játékosainkra és meghatározó szerepet tölthetnek be a csapatunkban" - fogalmazott Egri István. Az elnök jelezte azt is, a következő hetekben azon dolgoznak, hogy a 2023/24-es szezonra olyan csapatot állítsanak össze, ami sok örömöt fog okozni a szurkolóiknak.

"Folyamatosan tárgyalunk a játékosainkkal és figyeljük azokat a szakembereket, játékosokat, akik segítségünkre lesznek céljaink elérésében" - mondta. A DVTK a harmadik helyen zárta az Erste Liga alapszakaszát, majd a negyeddöntőben 4-2-es összesítéssel búcsúzott a magyar bajnoki címvédő Ferencvárossal szemben, így összesítésben az ötödik helyen végzett.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!