Ugrás a tartalomra

Tóth Gabinál kiverték a biztosítékot – mindenkit letiltott közösségi oldalán

nuus.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 27. kedd 15:10
Tóth Gabi annyira kiakadt egy Instagram-kommenten, hogy mindenkit letiltott közösségi oldalán.

Az énekesnő párjának, Krausz Gábornak az Insta-oldalán valaki azt írta kommentben, azt kívánja, hogy a gyermeke halva szülessen meg. Tóth Gabi annyira kiakadt, hogy úgy döntött, mindenkit letilt a közösségi oldalain.

„Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret, bízom benne, hogy akkor is fog, ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK! Mindenkinek aki kedves és szeret mots azt üzenem, hogy nagy szükségem van a a pozitív gondolataitokra irántam! Hálás vagyok nektek mindenért! Love!??❤️????????

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

További hírek

Olvasnivaló