Ugrás a tartalomra

További intézményeket zárnak be határozatlan időre Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 13. péntek 15:23
Nem látogatható a Diósgyőri vár és bezárnak az uszodák is Miskolcon.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint – az országos veszélyhelyzet elrendelésére tekintettel – a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Diósgyőri Tanuszoda március 14-től határozatlan ideig zárva tart, a Kemény Dénes Városi Sportuszoda pedig – amely hétvégén kötelező műszaki feladatok ellátása miatt tervezetten van zárva – március 16-tól csak korlátozottan lesz nyitva, szintén határozatlan ideig.

A korlátozott nyitva tartás azt jelenti, hogy vendégek nem látogathatják a létesítményt, kizárólag a Miskolci Vízilabda Club Országos Bajnokságban szereplő csapatainak játékosai, továbbá a Miskolci Sportiskola azon minősített úszói és a Swimming Pentathlon Club azon három- és öttusázói, akik a teljesített részvételi szintidő alapján Országos Bajnokságokra készülnek, illetve az edzéseket vezető sportszakemberek. A sportolókkal kísérők nem léphetnek be az uszodába.

Bezár a Diósgyőri vár is

Szintén a koronavírus-fenyegetés következtében elrendelt veszélyhelyzet miatt március 15-től visszavonásig bezár a Diósgyőri vár. Az intézményt működtető Miskolci Kulturális Központ munkatársai készülnek a veszélyhelyzet mihamarabbi feloldására és bíznak benne, hogy ennek lezárultával újra megnyithat Nagy Lajos király egykori kastélya.

Addig is mindenkit arra kérnek, hogy kövessék figyelemmel hivatalos weboldalukat és Facebook-oldalukat.

(Külső fotó: Rogosz Péter)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!