Ugrás a tartalomra

Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 09. péntek 08:15
Újabb lakáspályázatot ír ki a Miskolc Holding. Az e-lakáspályázat keretében ezúttal 33 ingatlan találhat gazdára - tájékoztatta szerkesztőségünket szerdán az önkormányzat.  

A pályázat szeptember 12-én, hétfőn indul újra, összesen 33 önkormányzati bérlakást hirdetnek meg, ebből 16 ingatlant piaci alapon adnak bérbe. A fiatalok piaci pályázatán pedig 17 lakás közül választhat az, aki a 35. életévét még nem töltötte be, legalább 6 hónapos miskolci munkaviszonnyal rendelkezik és legalább havi 20 ezer forintos lakástakarékosságot vállal. Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra lehet pályázni.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu oldalon keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok szeptember 12. 8:00 órától szeptember 26. 16:00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor. A pályázat benyújtásával kapcsolatban további információt a 70/705-6230; 70/658-3396; 70/430-8681 telefonszámokon, illetve e-mail lakashasznositas@miskolcholding.hu-n keresztül lehet kérni. 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!