Ugrás a tartalomra

Újra együtt köszönthetjük az új esztendőt a szimfonikusokkal

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 04. péntek 11:28
2023-ban is megtartja Újévi hangversenyeit a Miskolci Szimfonikus Zenekar.
Fotók: Rogosz Péter

A nagyon nehéz időszak ellenére mindent megtesznek azért, hogy Miskolc egyik legnagyobb kulturális eseménye, az Újévi hangverseny 2023-ban is megörvendeztesse a zenekedvelő közönséget.

Nagyszabású gálakoncertjeik műsorán népszerű polkák, opera áriák és operett slágerek szerepelnek, amelyek tolmácsolásához a műfajok legkiválóbb képviselőit hívják el évről évre.

2023-ban olyan nagyszerű művészek lesznek a vendégeik a színpadon, mint Tuznik Natália és Sándor Csaba. A látványos táncokat ezúttal a Ködmön Formációs Táncegyüttes szolgáltatja.

Januárban két alkalommal találkozhatnak velük a Miskolci Nemzeti Színház Nagyszínházában; január 7-én, szombaton délelőtt 11 és este 7 órától várják a közönséget. Az est dirigense a zenekar művészeti vezetője, Antal Mátyás Liszt Ferenc, Bartók-Pásztory és Príma díjas karmester lesz. A koncertek háziasszonya pedig a Bartók rádió műsorvezetője, a Muzsikáló reggel című műsor hangja, Becze Szilvia.

Jegyek november 8-tól vásárolhatók, a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában, valamint a jegy.hu és az mso.hu oldalakon. További információk ITT.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!