Ugrás a tartalomra

Válaszolt a tankerület – Valóban egy diákot talált el a Herman kidőlt ablaka

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. március 09. szombat 16:29
Megérkezett a tankerülettől a válasz a tegnap kidőlt ablakkal kapcsolatban. Ebben lényegében megerősítették azt, amit informátorunk mondott el kedden lapunknak.
Fotó: Mocsári László

Mint megírtuk, március 5-én, kedden, a délelőtti órákban kidőlt a Herman Ottó Gimnázium egyik ablaka az intézmény Szent István utcai frontján. 

Szerkesztőségünk kedden kérdéseket intézett a Miskolci Tankerületi Központhoz a történtekkel kapcsolatosan. Az intézmény válasza szerdán kora délután érkezett meg, amelyben a tankerületi igazgató megbízásából dr. Tózsa-Rigóné dr. Nagy Judit szakmai vezető a következőket írta: „a gimnázium egyik termében a szellőztetés miatt kinyitottak egy ablakot, ami az egyik ötödik osztályos tanulóra esett. Szerencsére komoly sérülés nem történt, a tanuló a lábát ütötte meg. A gimnázium vezetése a szülőt azonnal értesítette, a sérülését kezelte. A Miskolci Tankerületi Központ karbantartó részlege az értesítést követően  helyszínre érkezve az elavult kereteket, zsanérokat megerősítette, továbbá a többi nyílászárót is átvizsgálta, a javíthatatlan ablakok cseréjéről azonnal intézkedünk.”

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!