Ugrás a tartalomra

Változik a villamosközlekedés a Régiségvásár idején

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 04. péntek 13:47
Augusztus 6-án, vasárnap a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés, 07:00 - 15:00 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az első pótlóbusz Tiszai pályaudvarról 07:10-kor, az utolsó 14:55-kor indul - közölte az MVK.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

a Tiszai pályaudvaron az 1-es, 1B-s autóbuszok megállójából indul,
a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén,
a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).
a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

Ideiglenes megállóhely-áthelyezés a 20-as autóbuszvonalon:

Augusztus 7-én, hétfőn 8:00 órától a Miskolctapolcai út felújítása miatt ideiglenesen a Miskolctapolca végállomás leszállóhelye áthelyezésre kerül 30 méterrel a buszforduló irányába a parkolósávban, a felszállóhely pedig megszüntetésre kerül. A munkálatok befejezéséig az ideiglenesen kialakított leszállóhelyen lehetséges az autóbuszokra történő fel-és leszállás - tájékoztat a miskolci tömegközlekedési vállalat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!