Ugrás a tartalomra

Varga Andrea Klára: hazudozás helyett inkább Miskolcra koncentráljon Barkai László csapata

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 31. péntek 16:28
A polgármesterjelölt, jelenlegi alpolgármester visszautasította Barkai László támogatóinak állításait és újból vitára hívta az Összefogás Miskolcért városvezető-jelöltjét.
Fotó: Osztie Tibor

Nyílt levélben reagált péntek délután Varga Andrea Klára, a  Függetlenek SZIVE – Jobbik-Konzervatívok – Momentum polgármesterjelöltje a Demokratikus Koalíció (DK), az MSZP, az LMP-Magyarország Zöld Pártja és Párbeszéd-A Zöldek Pártja miskolci politikusainak sajtótájékoztatójára, melyen komoly vádakkal illették az alpolgármestert. A levelet változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Demokratikus Koalíció, Magyar Szocialista Párt, Párbeszéd - A zöldek Pártja és LMP - Magyarország Zöld Pártja!

Tisztelt Dr. Barkai László!

Önök – a zaklatás határát súrolva – az eltelt közel másfél hónapban nagyobb energiát fordítottak az én megszólításomra ahelyett, hogy a bölcs miskolci választópolgárokat próbálták volna meggyőzni az alkalmasságukról és az Ő vizsgakövetelményeikre készültek volna. Bármiféle bizonyíték nélkül, bemondásra pozícionálják a város polgármesterjelöltjeit, és úgy érzik, Önök diktálhatják a miskolciaknak, ki érdemes a város vezetésére és ki nem.

Holott valós, tegnap publikált – hvg.hu/itthon/20240530_median-a-tisza-tovabb-erosodott-de-a-fidesz-is – közvéleménykutatás mutatta ki, hogy a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listája a szavazatok 7 százalékára számíthat. Ez 2 százalékkal alacsonyabb eredmény, mint 1 hónappal korábban, és tanulságos következtetéseket lehet levonni belőle Miskolcra, illetve a helyi DK-MSZP-Párbeszéd-LMP akcióra nézve.

A mai napon sajtótájékoztatót tartottak, miután elvégezték az aláírt választási etikai kódexben foglaltakkal szembe menő házifeladatukat, és bármiféle bizonyítékok nélkül sorolták összeszedetlen hazugságaikat, amelyek annyira a politikai manipuláció tankönyvébe illeszkednek, hogy ebben a formában válaszra sem méltatom őket.

Korábban Önök több alkalommal nem éltek a demokratikus vita lehetőségével, pedig a Partizán és az aHang is kiváló terepet nyújtottak arra, hogy megpróbálják meggyőzni a választópolgárokat – vagy beszélgethettünk volna azokról a hazugságokról is, amiket felmondva ma újból elbukták erkölcsi bizonyítványukat.

Én ezúttal ismét, már harmadszorra kínálom fel Dr. Barkai László számára a lehetőséget, hogy nyilvános vitán érvelve győzze meg a miskolciakat. Viselkedjenek most már demokratikus felnőttek módjára és kérem, legalább egyszer tiszteljék meg a választópolgárokat! A maival együtt 10 nap van a választásokig, ideje végre Miskolcra koncentrálniuk helyettem, mielőtt vakációra mennek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!