Ugrás a tartalomra

Videón, ahogy köszönetet mond DVTK-s drukkereinek Guzi Blanka

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 17. szombat 14:52
„Guzi Blanka, Diósgyőr veled!” - többek közt ezzel a molinóval buzdították a kistokaji öttusázót az olimpia előtt és alatt a klub fanatikusai.

Friss pontszerzőnk erről emlékezett meg a Facebook-on futó Reels-videón, melyben elhangzik: úgy a kvalifikációs időszakban, mint az ötkarikás játékok alatt hatalmas buzdítást kapott a diósgyőriektől. A klub drukkerei szerinte igencsak kitettek magukért, mint mondja, ilyesmiben soha korábban nem volt része. Ahogy fogalmaz, igyekezni fog mindezt éremre is váltani a versenypályán.

Mint ismert, Guzi Blanka élete első olimpiáján szerepelt Párizsban. A DVTK öttusázója közepes körvívást követően kiváló teljesítménnyel jutott be az ötkarikás játékok záró napján rendezett fináléba, amit a 17. helyről kezdett meg. A döntőben Blanka hibátlan pályát lovagolva maximális pontot gyűjtött, majd úszásban a hetedik legjobb időt úszta, míg az utolsó laser run számban fantasztikus felzárkózással a 4. helyet szerezte meg a Versailles-i kastélyparkban, míg az ötszámos megmérettetést szenzációs versenyzéssel Gulyás Michelle nyerte meg

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!