2019. február 21. Eleonóra

Egészségügy

MTI
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 09:51
Jövő hét keddtől jelentkezhetnek az iskolarendszerű egészségügyi szakképzést nyújtó középfokú intézmények nappali tagozatos tanulói az ápolói ösztöndíjra, amelynek összege havi negyvenezer forint – közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az MTI-vel.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 19. 09:20
Az elmúlt napokban jelentősen romlott a levegő minősége Miskolcon - tájékoztatta portálunkat Miskolc Polgármesteri Hivatala.
MTI
Utoljára módosítva: 
2019. február 18. 19:20
A migráció miatt egyre veszélyesebb lehet az oltásellenesség az Egészségügyi Világszervezet (WHO) friss tanulmánya szerint. Európában mindezeknek köszönhetően olyan betegségek is megjelenhetnek, amik korábban már eltűntek.
Szabadi Martina
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 09:53
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház pályázati pénzből szeretné családbaráttá tenni a szüléseket Miskolcon és a megyében. A miskolci kórházak elsőként váltak bababaráttá az országban, a most elnyert pályázati pénzzel még szélesebb körű családbarát szolgáltatásokat terveznek.
Szabadi Martina
Utoljára módosítva: 
2019. február 18. 14:12
Egy jótékonysági akciónak köszönhetően, újabb speciális eszközzel gazdagodott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központja. Az úgynevezett neurofeedback-gépet a Remény Karácsony Alapítvány képviselői adták át pénteken délelőtt Révész János kórházi főigazgatónak, Szinay Attila helyettes államtitkár jelenlétében.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 14. 15:52
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egyetértett azzal, hogy a szülők gyermekük melletti tartózkodását a kórházakban nem lehet külön díjfizetéshez kötni, és azzal is, hogy szükség van az elhelyezés körülményeit, komfortfokozatát rögzítő általános szabályozás létrehozására, aminek a kidolgozását a minisztérium megkezdte - közölte a tárca szerdán.

Oldalak