Ugrás a tartalomra

Egészség

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 07. szerda 16:41
A karácsony közeledtével egyre több adomány érkezik a megyei kórházban ápolt gyerekeknek. A keddi Mikulás-járás után most 180 kilogramm díjnyertes szaloncukrot kaptak a Gyermekegészségügyi Központ kis páciensei. 
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 07. szerda 15:02
Ezúttal az egészségügyben - Hegedüs Andrea (DK) országgyűlési képviselő volt a Miskolc Televízió Kilátó című közéleti magazinjának a vendége november végén.
On
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. december 07. szerda 10:52
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja összegyűjtötte a biztonságos élelmiszer-adományozás legfontosabb tudnivalóit - hívta fel a figyelmet a hatóság szerdán az MTI-nek küldött közleményében.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2022. december 07. szerda 10:13
Miközben az építkezés már készen van, és csak a beköltözésre vár az új egészségügyi szolgáltató központ a Dél-Kiliánban, erre még várniuk kell az itt élőknek, mert kötelezően közbeszerzésen kell kiválasztani az áramszolgáltatót, és ez a folyamat hónapokig tart. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 18:47
Az év végéhez közeledve, "Ti vagytok a legnagyobbak!" jeligével közös jótékonysági akciót szervez a beteg gyerekekért az Ultras Diósgyőr és a DVTK.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. december 02. péntek 14:59
Csak egy pár órás koratéli havazás kellett, hogy a Velkey László Gyermekegészségyügyi Központ Gyermekrehabilitációs Osztályának tornaterme egy meghitt délutánnak adjon helyet.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. december 01. csütörtök 14:08
A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) levegőhigiénés értékelése alapján egészségtelen a levegőminőség a Sajó-völgyben.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 11:20
Köszönet a gyógyítóknak – ezzel a címmel rendezett az Éltető Lélek Alapítvány ünnepi szakmai estet a Miskolci Akadémiai Bizottság székházában kedden.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. november 29. kedd 13:43
Ismét felajánlásban részesült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház. Ezúttal a Rotary Club Miskolc-Tapolcának mondhattak köszönetet a dotációért. 
Forrás
hvg.hu
Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 11:49
A Belügyminisztérium anélkül nyújtotta be az egészségügy legújabb átalakításáról szóló törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, hogy kíváncsi lett volna a betegek véleményére. A Magyar Páciensek Kamarája elfogadhatatlannak tartja az eljárást - írja a hvg.hu.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!