Ugrás a tartalomra

Egészségügy

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 15:04
Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember a Cukorbetegek Világnapja alkalmából a cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére hívja fel a figyelmet és az érintetteknek természetesen megfelelő gyógynövényeket is ajánl.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 09:23
A miskolci légimentők múlt hét szombaton vették birtokba az új mentőhelikoptert, melyben olyan repülést elősegítő rendszerek vannak melyek nagyban megkönnyítik majd a személyzet munkáját.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 17. vasárnap 18:27
November 17-e a koraszülöttek világnapja, ilyenkor a világ bármelyik nagyvárosában egy-egy szimbolikus épület lila fénybe borul. A kezdeményezéshez évek óta már Miskolc is csatlakozik, így vasárnap újra lilába „öltözött” az Avasi kilátó.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 17. vasárnap 18:14
Az egészségügyért felelős államtitkár arra kér mindenkit, hogy a november 21-i „Ne gyújts rá!” kihívás keretében senki ne dohányozzon. Horváth Ildikó a hét elején Budapesten megtartott sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy az e-cigaretta nem segít a leszokásban.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 09:25
Osváth Tibor és barátai ismét adományokat várnak. A Miskolci Nemzeti Színház művésze játékokra, könyvekre valót gyűjt karácsonyra. A bohócdoktorként is dolgozó színész magánemberként harmadik éve csal mosolyt a gyerekek arcára. A Miskolci Nemzeti Színház művészei létrehoztak egy Facebook csoportot "Segítsünk közösen egy mosolyért” címmel. A legnagyobb közösségi oldalon eddig több mint egymillió forint gyűlt össze.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 10:23
Immár ötödik alkalommal rendeztek jótékonysági bált a Segíts Élni Alapítvány szervezésében. Idén ezt a november 17-én tartandó koraszülöttek világnapjával kötötték össze.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 14:45
120 millió forintból korszerűsítették a központi kórház gyermek intenzív osztályát. Az alapterületet is megnövelték, és lecserélték az elavult műszerparkot.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 15:37
Az egészségügyért felelős államtitkár arra szólít fel, hogy a november 21-i „Ne gyújts rá!” világnapon senki ne dohányozzon. Horváth Ildikó hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón megjegyezte, még tíz nap van a világnapig, ami elegendő idő a dohányosoknak, hogy felkészüljenek a „kihívásra”.
Forrás
Index
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 10:39
A Holt nevű angol városkában élő Tania Baxter pénteken este rendelt magának vegetáriánus curryt. Aztán egész éjjel nem tudott aludni…
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 10. vasárnap 21:55
Az őszi és téli hónapok beköszöntével sokak számára fejtörést okozhat, hogy miként vihetjük be a szervezetünkbe az egészség megőrzéséhez szükséges vitamin-mennyiséget, hiszen a hidegebb idők miatt - látszólag - lecsökken a zöldségek és a gyümölcsök választéka. Sokan a legkönnyebb utat választva a mesterségesen előállított étrendkiegészítők felé fordulnak, miközben kisebb utánajárással könnyen megtalálhatók azok az alapanyagok, amelyek felhasználásával és fogyasztásával fedezni tudjuk szervezetünk téli vitaminszükségletét.

Programok

-
városszerte