Ugrás a tartalomra

Egészség

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 29. hétfő 18:56
Kétszáz kis labdarúgó versenyzett hétvégén a szombathelyi II. korcsoportos Labdarúgás Diákolimpia® Országos Döntő rendezvényén. Az alsósok tornája a helyi csapat győzelmével zárult, mellettük miskolciak és székesfehérváriak állhattak még dobogóra. A miskolci kosaras lányok ezüstéremmel térhettek haza a megmérettetésről.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 28. vasárnap 17:37
Miskolc legújabb futó és kerékpáros egyesülete, a VeloRunCoffee SE a gyermeknap apropóján mini terepduatlont szervezett az Avas lábánál.
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. május 25. csütörtök 22:02
Meseterápiás foglalkozások indultak felnőtteknek a miskolci születésű Csobánka Zsuzsa Emese Metamorphoses meseterapeuta, tanár, író, költő vezetésével a vármegyeszékhelyen, a Pontközpontban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 25. csütörtök 14:12
Második alkalommal ismerte el száz pedagógus és gyermekintézmény munkáját a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért. A Varázspálca díjakat a jelölő családok adták át a diabéteszes gyermeket példamutatóan ellátó pedagógusoknak, köztük három miskolcinak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 24. szerda 15:09
Hangulat, berendezés, barátságos fizetési lehetőségek, szakértő kiszolgálás – többek között ezen szempontokat értékeli a Visa Boltok Boltja verseny, amelynek legfrissebb díjazottja a Györgytea miskolci boltja.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. május 24. szerda 10:17
Miskolcon mérsékelt a vírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán a honlapján.
Forrás
Gallai Judit
Utoljára módosítva
2023. május 21. vasárnap 07:48
Sokszor, sok helyen halljuk: az egyensúly keresése és megtartása a kulcs. Kulcs a mindennapokhoz, kulcs a fejlődéshez, kulcs az élethez. A hétköznapok szinte minden területén. Nyilván nem könnyű ezt megtalálni, és számtalanszor ki is billenünk. Baj-e? Dehogy! Ott kezdődik a tapasztalás, a fájdalom, az öröm. Amit viszont fontos észben tartanunk, hogy ezek a kisebb–nagyobb billenések adják majd meg a lehetőségét annak, hogy megtaláljuk végül a saját egyensúlyunkat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 19. péntek 19:14
A Szimbiózis Alapítvány nyerte el a Miskolc Campus Forum Green and Smart díjat - társadalmi fenntarthatóság kategóriában. Az elismerést Czene Veronika a szervezet lakóotthonában élő Down szindrómás fiatal hölgy vette át, Jakubinyi László, a Szimbiózis Alapítvány kuratóriumi elnökének kíséretében a Miskolci Egyetemen.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 19. péntek 15:08
Nevezz te is a terepduatlon versenyre - bíztat Miskolc legújabb futó és kerékpáros egyesülete, a VeloRunCoffee SE, amely a gyermeknap apropóján mini terepduatlont szervez az Avas lábánál.
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. május 18. csütörtök 15:29
Tudományos nappal és kiállítás megnyitóval folytatódott az I. Szépkorúak Fesztiválja Miskolcon.