Ugrás a tartalomra

Egészség

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 18:47
Az év végéhez közeledve, "Ti vagytok a legnagyobbak!" jeligével közös jótékonysági akciót szervez a beteg gyerekekért az Ultras Diósgyőr és a DVTK.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. december 02. péntek 14:59
Csak egy pár órás koratéli havazás kellett, hogy a Velkey László Gyermekegészségyügyi Központ Gyermekrehabilitációs Osztályának tornaterme egy meghitt délutánnak adjon helyet.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. december 01. csütörtök 14:08
A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) levegőhigiénés értékelése alapján egészségtelen a levegőminőség a Sajó-völgyben.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 11:20
Köszönet a gyógyítóknak – ezzel a címmel rendezett az Éltető Lélek Alapítvány ünnepi szakmai estet a Miskolci Akadémiai Bizottság székházában kedden.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. november 29. kedd 13:43
Ismét felajánlásban részesült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház. Ezúttal a Rotary Club Miskolc-Tapolcának mondhattak köszönetet a dotációért. 
Forrás
hvg.hu
Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 11:49
A Belügyminisztérium anélkül nyújtotta be az egészségügy legújabb átalakításáról szóló törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, hogy kíváncsi lett volna a betegek véleményére. A Magyar Páciensek Kamarája elfogadhatatlannak tartja az eljárást - írja a hvg.hu.
Forrás
minap.hu / police.hu
Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 09:57
Biztonság, egészség! Alapvető értékek mentén szerveződött ismét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közös programja, ahol a BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott kis pácienseknek egy kis meglepetéssel!
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2022. november 25. péntek 15:41
Nem mindennapi „elfogadóparancsot” kapott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság BÜKK Bevetési Alegysége pénteken. A megyei kórházban fekvő kis betegeket lepték meg egy látványos rajtaütéssel. 
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2022. november 23. szerda 19:39
Nagy értékű adomány átadására került sor a megyei kórházban szerdán. Az Alapítvány a Rákos Gyermekekért, csaknem tíz millió forint értékben szerzett be különböző eszközöket a Gyermekegészségügyi Központ kis betegei számára.
Forrás
Gallai Judit
Utoljára módosítva
2022. november 20. vasárnap 12:31
Két nappal ezelőtt a teraszomon üldögéltünk reggel egy bögre forró kávéval, és gyönyörű volt az égbolt. A felhők vékony réteget vontak az égboltra, a nap még erővel sütött, és épp egy felhő húzott csíkot fölöttünk. Jó érzés volt megélni a nyugalmat, és érezni a nap sugarait mielőtt beáll a tél.