Ugrás a tartalomra

Egészségügy

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. április 02. csütörtök 11:25
Ma van az autizmus világnapja, ez alkalomból számos budapesti és vidéki emblematikus épületet világítanak meg kék színnel.
On
Forrás
minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva
2020. március 31. kedd 11:05
Retro fesztivál volt szombaton az interneten, amit a minap.hu és a Miskolc Televízió élőben közvetített szombaton este fél hattól. A fesztivál ugyan ingyenes volt, de támogatójegyet bárki válthatott. Többek között a miskolci kórháznak gyűjtöttek. A légzést segítő készüléket a héten hozzák Miskolcra. 
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 31. kedd 09:55
Egy 59 éves, krónikus betegségekkel küzdő személy hunyt el. A fertőzést kedd reggelre újabb negyvenöt embernél  mutatták ki, további három személy viszont meggyógyult.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. március 30. hétfő 15:43
A kórházparancsnokok feladata az, hogy segítséget nyújtsanak az egészségügyi intézményeknek abban, hogy rendelkezésre álljanak a szükséges kapacitások, illetve az, hogy gondoskodjanak az eszközök vagyonbiztonságáról - mondta az országos rendőrfőkapitány rendészeti helyettese, országos kórházfőparancsnok az operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.
Forrás
koronavirus.gov.hu
Utoljára módosítva
2020. március 30. hétfő 16:11
Az új koronavírus-járvány kapcsán is megjelentek a tévhitek, egy súlyos problémára egyszerű módszereket kínáló megoldások. A tudomany.hu összeállítása az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadványa alapján készült, célja a hiedelmek cáfolata és néhány alapvető kérdés tisztázása.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. március 30. hétfő 09:29
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak nagy része az idős, krónikus betegséggel küzdő emberek közül kerül ki - mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. március 30. hétfő 09:24
Meghalt újabb két, 90 év feletti, alapbetegségekkel küzdő beteg a koronavírus-járványban Magyarországon, az azonosított fertőzöttek száma 447-re nőtt - olvasható a koronavirus.gov.hu honlapra hétfőn feltett közleményben.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. március 29. vasárnap 16:28
Várhatóan egyre több embert fertőz meg Magyarországon az új koronavírus, sok új esetet fognak diagnosztizálni - jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs vasárnapi online sajtótájékoztatóján.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. március 29. vasárnap 13:09
Délután két órakor Halmosi Zsolt országos főparancsnok átadja a megbízóleveleket a kórházparancsnokoknak - mondta a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője vasárnap online sajtótájékoztatón.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. március 29. vasárnap 09:32
A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon - hívja fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!