Ugrás a tartalomra

Egészségügy

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 14. hétfő 16:59
A CosHelp jelmezes kórházlátogatás önkéntes csapata járt a napokban Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 14. hétfő 14:15
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház munkatársai is teljesítették a Tetris Challenge kihívását.
Forrás
hazipatika.com
Utoljára módosítva
2019. október 13. vasárnap 22:24
Testünk és lelkünk szoros viszonyban áll egymással: ahogy a fizikai problémák képesek lelki betegségeket okozni, ugyanúgy a lelki problémák is kiválthatnak testi tüneteket. Szembe kell néznünk vele, hogy a tartós feszültségre szervezetünk egyre hevesebben fog reagálni.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 12. szombat 14:50
Miközben hazánkban közel egy esztendeje folyik a központilag szervezett vastagbélszűrő program, nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy tudatos életmóddal mi magunk is sokat tehetünk a betegség megelőzése érdekében.
Forrás
minap.hu/Miskolc Tv
Utoljára módosítva
2019. október 12. szombat 14:30
Merd használni, tudd használni! – ezt a jó tanácsot küldte a gyakorló félautomata defibrillátor mellé a kárpátaljai embereknek a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete szombaton, amikor átadta ajándékát a határon túli vöröskeresztes delegációnak, szombaton.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 09. szerda 15:03
Rangos elismerést kapott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház: az integrált nagykórházak számára kiírt kategóriában ugyanis elnyerte a Kiváló Integrált Nagykórház 2019 díját az egészségügyben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 15:19
Ötmillió forintból újították fel az Éder György utcai gyermek és felnőtt háziorvosi rendelőket. Korszerűbb lett a fűtés, kifestettek és új burkolat került a padlóra. A fejlesztés az önkormányzati támogatásból valósult meg.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 05. szombat 19:53
Ingyenes szűrővizsgálatok és egy finom ebéd is várta Martinkertvárosban és Szirmán a szépkorúakat az idősek világnapjához kapcsolódó programban. Alkszai Zoltán, Miskolc jegyzője is köszöntötte a résztvevőket.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 05. szombat 09:41
Újabb fejlesztések valósultak meg a Corvin utcai felnőtt háziorvosi rendelőben. A lakók kérésére a terület önkormányzati képviselője beszereltetett egy hűtésre és fűtésre is alkalmas klímaberendezést. De átalakult az elhanyagolt, gazos belső udvar is. Díszburkolatot tettek le és két köztéri padot is elhelyeztek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 04. péntek 16:54
Veres Pál, a magát függetlennek valló, valójában az egyesület álcája mögé bújó balliberálisok jelöltje most azt füllentette a legnagyobb közösségi oldalon, hogy megszűnik a miskolci légimentő bázis, költözni kell a helikoptereknek. A poszttal csak az a baj, hogy hazugság és az ellenkezője az igaz. Veres Pál posztját maguk a légimentők cáfolták. Felházi István, a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. részéről azt írta: ne használják fel kampánycéljaikra ezt az ügyet, hozzátéve, hogy 20 év után épp a jelenlegi városvezetés oldotta meg a légimentő bázis helyzetét.

Programok

-
Művészetek Háza