Ugrás a tartalomra

Koronavírus

Forrás
Tajthy Ákos 
Utoljára módosítva
2023. február 10. péntek 16:12
A védettségi igazolványt még a koronavírus-világjárvány idején vezették be, és ezekkel lehetett igazolni az oltásokat. Az szinte biztosan kijelenthető, hogy az embereknek nem ez volt a legkedveltebb plasztikkártyája. 
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 26. hétfő 16:33
A hónap végével megszűnik az antigén gyorstesztek patikán kívüli forgalmazásának lehetősége - hívta fel a figyelmet az Országos Gyógszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYEI) a hivatalos közösségi oldalán.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 05. hétfő 15:08
Megkezdődött hétfőn Angliában az omikron koronavírus-változatokra kidolgozott oltások beadása.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. augusztus 24. szerda 19:01
Bulgária influenzaként és egyéb légúti megbetegedést okozó vírusok között fogja kezelni a koronavírust - jelentette be Radka Argirova, a koronavírus-járvánnyal foglalkozó bolgár munkacsoport miniszterelnöki tanácsadója a bolgár egészségügyi minisztérium vonatkozó ülését követően - jelentette az Euractiv című brüsszeli hírportál szerdán.
Forrás
index.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 22. hétfő 10:28
A mostani nyári hullámok azért jelennek meg, mert a vírus is keresi a helyét, és próbálja kicselezni az immunitásunkat, így is teret nyerve magának. Kemenesi Gábor virológus szerint érdemes lenne kötelezővé tenni a maszk beltéri viselését.
Forrás
Tajthy Ákos 
Utoljára módosítva
2022. augusztus 04. csütörtök 16:03
A szakemberek szerint most érdemes védekezni a vírusfertőzéssel szemben, tény viszont az is, hogy a koronavírus, ha megszelídülve is, de itt marad velünk, akár csak az influenza, így vele együtt kell élni a mindennapjainkat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 26. kedd 12:11
A vizsgált települések többségénél - Miskolcon is - stagnál a szennyvízben a koronavírus koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján kedden.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 01. szerda 10:46
Mind az egészségügyi dolgozók, mind a járványhelyzet elhárításában részt vevő egyéb személyek június 14-éig utazhatnak díjmentesen az MVK járatain is.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. május 31. kedd 11:45
Az olasz egészségügyi minisztérium bejelentette, hogy szerdától megszüntetik azt a kötelezettséget, amely szerint az országba lépőknek igazolniuk kell a koronavírus elleni védettségüket, illetve friss negatív szűrési leletet kell felmutatniuk.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 06. péntek 09:26
Újra korlátozás nélkül tarthatóak nyári táborok, visszatér a személyes találkozás az egészségügyi ellátásba, viszont azoknak, akiknek lejárt okmányaik vannak, ketyeg az óra.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!