Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
nor / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 21:16
A képek magukért beszélnek. Az egyiket például az adventi villamoson „kapta” valaki – a Miskolcon láttam csoport bejegyzései szerint.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 16:59
Csöbör Katalin országgyűlési képviselő meghívására miskolci és alsózsolcai ifjú muzsikusok adtak koncertet a Parlament Vadásztermében.
Forrás
miskolcigaleria.eu/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 16:52
A Pontos, mint az atomóra c. kiállítás három, a magyar képzőművészet utóbbi néhány évtizedének történetében megkerülhetetlen alkotó munkáit vonultatja fel.
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 12:42
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság miskolci Kiképző Központjában mérték össze erejüket a borsodi rendőrök.
Forrás
nor / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 11:24
Dukai Zoltán lett a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója. Egy olyan stabil, hatékony és rugalmasan működő szervezetet szeretne kialakítani, ami piaci körülmények között is megállja a helyét. Pontos adatokat még nem tud mondani, hiszen az általa mostantól vezetett intézmény átvilágítása jelenleg is tart. A 46 éves, közgazdász végzettségű pénzügyi és gazdasági szakembert - mindezek tükrében – a terveiről kérdeztük.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 10:25
Ábel Anita és Robert Favaro is a Miskolctapolca Barlangfürdőben voltak.
Forrás
dvtk.eu/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 15:03
Hagyományteremtő szándékkal hívták életre négy esztendővel ezelőtt a DVTK Mikulás ünnepséget, amelyen az idei évben is a klub közel 800 utánpótlás sportolója vett részt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 08. vasárnap 08:58
Vasárnap délután 4 órától, a Szent István térről adunk élő közvetítést Facebook-oldalunkon és a Miskolc Televízióban. Nézze velünk a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakgimnázium műsorát és a gyertyagyújtást!
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 10:24
Nincs karácsony Kevin, halászlé, csillagszóró és a nagyi bejglije nélkül. A márványosan csillogó tradicionális diós, vagy mákos tekercs évről évre az ünnepi asztal díszét és a menüsor elengedhetetlen részét képezi. Honnan „ered” a bejgli? Hogyan legyen márványos a teteje? Milyen legyen a töltelék és a tészta aránya?
Forrás
Kujan István / nor / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 13:10
Hóval köszöntött be a december, de úgy tűnik, ez néhány autóst nem riasztott vissza attól, hogy nyári gumival induljon útnak. Pedig ilyenkor, a csúszós utakon nem csak saját testi épségünk a tét.

Programok

-
Miskolc
-
Miskolc városában