Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 18:24
Szombaton, a múlt vasárnap óta tartó erőemelő világbajnokság zárónapján - aminek Miskolc a házigazdája - születtek a rekordok. A versenyhét alatt számos sportoló mérkőzött: a legfiatalabb induló 15, míg a legidősebb 88 éves volt.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 18:00
Lehet, hogy eredetileg nem annak szánták az ötletgazdák, de a Miskolcon második alkalommal megrendezett Nagy Táncválasztó bizony a tánc ünnepe volt! Helyszíni élménybeszámoló a Művészetek Házából, ahol maga Ámor, a szerelem istene is „feltűnt”.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 20:45
50. estjüket szervezték a helyi szövegelők. Baráti hangulat, csípős odamondások és simulós rímek jellemezték az eseményt, aminek a végén új névvel bővült a miskolci klubgyőztesek listája.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 16:38
A Tudomány és Technika Házában mérte össze érveit Hegedűs Andrea (DK) és Varga László (MSZP-P), a B.-A.-Z. megyei II-es számú országgyűlési egyéni választókerület két előválasztási jelöltje szombat este.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 12:33
Nagy megtiszteltetés érte a napokban a III. Kassa-Miskolc Ultramaraton miskolci szervezőit. Meghívást kaptak az 1924-ben indult Kassai Béke Maraton sajtótájékoztatójára. Az eseményen a november 6-án, a szlovák partnerekkel közösen megrendezendő, határon átnyúló futóverseny is a hivatalos program része volt.  
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 09:07
A Miskolc Holding Zrt. tizenöt éves fennállása alkalmából készült sorozatunkban ezúttal a cégcsoporton belül a MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. munkáját ismerhetik meg az olvasók. A cég három fórumon szállítja a híreket a miskolciaknak és a környéken lakóknak, főleg róluk, borsodiakról és az ország, világ történéseiről is.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. szeptember 25. szombat 19:56
"Gyereket a magasba!" kezdeményezéssel a szervezők a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett állnak ki évről évre.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. szeptember 25. szombat 19:55
A jubiláló szervezet rendezvényére több mint háromszáz résztvevőt vártak színesebbnél színesebb programokkal.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. szeptember 25. szombat 14:35
A családalapítástól megváltozik az ember élete, valóban nem lesz annyi ideje és energiája önmagára, mint addig volt, de sokkal több élményben lesz része, mint addig volt. A gyerekek révén új barátokra is szert lehet tenni.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. szeptember 25. szombat 10:06
Önkormányzati bérleményekre is lehet pályázni: ezekből kevesebb elérhető egyszerre, viszont lényegesen olcsóbbak a piaci bérlakásoknál.

Programok

-
Miskolc és környéke