Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. január 23. vasárnap 18:55
Szombaton zárult a programsorozat, amely során bemutatkozott a részvételi pontok hálózata. Tagjai lehetőséget, helyszínt és szakmai támogatást biztosítanak a közösségek, illetve az állampolgárok számára, hogy ötleteik, véleményük hatékonyabban eljusson a döntéshozók elé.
On
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. január 23. vasárnap 20:19
Hejőcsabán egy református és egy római katolikus templom van - régi és új felvételünkön ez utóbbi látható.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2022. január 23. vasárnap 17:40
„Nyitott vagyok a beszélgetésekre, elfogadnak és szeretnek” – fogalmazott Dolycsákné Broczkó Noémi szociális gondozó, aki bizalmi kapcsolatot ápol ellátottjaival. Új cikksorozatunkban városunk "hétköznapi hőseit" mutatjuk be, akik munkájukkal sokat tesznek környezetükért, ezáltal is Miskolcot szolgálva.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 23. vasárnap 17:11
Vasárnap ünnepélyes Szent Liturgián avatták fel a Miskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus székesegyház felújított belső terét. Ezzel a szent hely külseje után annak újabb része újult meg.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. január 23. vasárnap 12:14
A Herman Ottó Múzeum kezelésébe kerül és teljesen megújul az egykori Lézerpont, ahol néprajzi tematikai tárlatokat rendeznek be, és a néhai Barna György népviselet-gyűjteményét is bemutatják majd.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. január 23. vasárnap 09:08
Több mint két évtizede dolgozik a városi könyvtárhálózatban Varga Gábor, aki év elejétől igazgatóként irányítja a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 22. szombat 18:35
Az – elsősorban – a Jókai városrész részvételi pontjaként működő PONTközPONT a Weidlich udvarban található közösségi térben tartotta meg bemutatkozó délutánját. A vendégek – egyebek mellett – megismerhték a tér kisközösségeit és a részvételi demokráciáról diskuráltak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 22. szombat 16:03
Januárban "téli álomra vonul" a Miskolctapolca Barlangfürdő és Barlang Aquaterápia – legalábbis mint fürdő. Ugyanis – míg az ilyenkor esedékes karbantartási munkálatok folyamatban vannak – a január 21. és 23. közötti hétvégén szárazlábas túrára invitálták az üzemeltetők a látogatókat.
Forrás
minap.hu//police.hu
Utoljára módosítva
2022. január 22. szombat 11:39
A 26 és a 19 éves miskolci gyanúsítottak be akartak törni egy pincébe, de aztán találkoztak a tulajdonossal, akit késsel fenyegettek és vascsővel ütöttek. A rendőrök hamar elfogták őket.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 21. péntek 20:01
Görömbölyön a Számadó Zenekar lépett fel a magyar kultúra napja alkalmából a művelődési házában. Az együttes a „Táncházzenei Átörökítés Miskolcon” nevű pályázati projekt népzenész növendékeivel és tanáraival zenéltek.

Programok

-
-
Miskolc és környéke