Ugrás a tartalomra

Miskolc

Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 19:53
Miskolcon, a Szeles utcában 2019. június 5-én 15 óra 50 perckor a 19 éves D. János a buszmegállóból elinduló 12-es járatszámú busz ajtóüvegét minden előzmény nélkül szándékosan berúgta, majd elszaladt a helyszínről.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 13:15
A Munkáspárt is állít polgármesterjelöltet Miskolcon – ezt a borsodi megyeszékhelyen augusztus 20-a kapcsán megtartott országos megemlékezésen jelentette be Thürmer Gyula elnök.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 13:10
Járdákat újítanak fel és egy új gyalogátkelő is készül Molnár Péter választókörzetében. A csaknem 9 millió forintos munkát a képviselő fejlesztési alapjából finanszírozza.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 13:19
Egy kockás pléd, egy pohár finom bor, mellé minőségi falatok – ezen a hétvégén újra beköltözik a piknik hangulata a Népkertbe. A miskolci gasztronómia neves képviselői ezúttal is beizzítják a grilleket és kemencéket, hogy egy közös örömfőzéssel kedveskedjenek a miskolciaknak.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 12:50
A 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál idei zsűrielnöke a Locarnoi Filmfesztiválon Ezüst Leopárd-díjat nyert, világhírű Denis Côté. A kanadai rendező mellett többek között Müller Péter Sziámi is helyet kapott a zsűriben. A fesztivál Kitekintő szekciójában olyan filmcsemegéket láthat a közönség Miskolcon, mint a Cannes-ban Arany Pálmát nyert Élősködők, de itt debütál az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című új, egész estés filmje is.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 22. csütörtök 13:03
Szerdán tartotta évadnyitó társulati ülését a Miskolci Nemzeti Színház. Szeptemberben és októberben már hat új bemutatóval várják a nézőket, az évad repertoárjában pedig tizenhét új produkció szerepel.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 21. szerda 13:17
Az utcán támadhatta meg idős áldozatait az a fiatalkorú, akinek a letartóztatását elrendelte a Miskolci Járásbíróság.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 21. szerda 12:19
Augusztus 20-án már kora délután megtelt a belváros kikapcsolódni, ünnepelni vágyó miskolciakkal, akiket az új kenyér illatán kívül, most is számos programmal, koncerttel, családi- és gyermekrendezvénnyel vártak.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 21. szerda 11:48
Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala sajtóközleményben tudatta portálunkkal, éjszaka lezárják a Kis-Hunyad és Kossuth utca egy-egy útszakaszát.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 20. kedd 21:06
Államalapító Szent István király és az új kenyér tiszteletére ünnepséget rendeztek Miskolcon is augusztus 20-án, melyen közreműködött a Felvidékről érkezett Tompa Mihály énekkar és a Miskolci Fúvószenekar. Varga Judit igazságügyi miniszter szerint nagy uralkodónk „mély, a jövőnket még ezer év után is befolyásolni képes nyomot hagyott a történelmünkben”, Alakszai Zoltán jegyző pedig a „szívós, rendíthetetlen és előrelátó közösségépítést” emelte ki az államalapító művéből.

Programok

-
Avasi református templom