Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
Horváth Szabolcs
Utoljára módosítva
2020. július 04. szombat 11:25
Dr. Vereckei Csaba megyei rendőrfőkapitány 13 év után távozik posztjáról, hogy Zala megyében vegyen át hasonló beosztást. Ez remek alkalmat kínált arra, hogy megvonjuk eddigi pályafutásának mérlegét.
Forrás
Nagy Attila
Utoljára módosítva
2020. július 04. szombat 11:57
A Győri kapuban található, Baross Gáborról elnevezett szakközépiskola mellett üzemel egy kollégium, amelyet 1976-ban Középiskolai kollégium néven nyitottak meg 384 férőhellyel.
Forrás
Bodovics Éva
Utoljára módosítva
2020. július 04. szombat 10:13
Ha melegszik az idő, akkor máris mindenki vízpartra vágyik, a nyár pedig egyenesen elképzelhetetlen az élővizek vagy strandok nélkül sokunk számára. A biztonságos fürdést lehetővé tevő fürdők és strandok korántsem számítottak olyan elterjedt kikapcsolódási formának régebben, mint amilyenek manapság, különösen nem városunkban. A Miskolc fürdőtörténelmét bemutató sorozatunk harmadik, záró része.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 04. szombat 09:09
A Bogáncs utcai telepen folytatódott az a szemléletformáló program, ami megismerteti a miskolci hulladékgazdálkodás kulisszatitkait az érdeklődőkkel. A szemétdombok ma már zöldek, és napelemek állnak rajtuk. A rekultiváció a fenntartható jövő mellett esztétikai szempontból is kiemelkedő.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 04. szombat 08:04
A rendészet szerint a parkolóhelyek kihasználtsága már az első napon normalizálódott, a tilosban parkolókkal szemben viszont fokozott ellenőrzés kezdődik.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 17:19
Az idén negyedik alkalommal átadott elismerésre minden évben olyanokat jelölnek, akik példaértékű szociális munkát végeznek.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 17:32
Festéket, tisztító- és mosószereket is kapott a GYEK, ahol ősszel egy komoly átalakítás kezdődik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 15:01
A férfi Magyar Kupa sorsolása július 10-én lesz, az első körben négy csoportban küzdenek majd meg a továbbjutásért az OB 1-es csapatok. Miskolcon is rendeznek tornát.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 15:05
Közpénzből fizetett egy kétszázezres éttermi számlát Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője – jelentette ki  Bazin Levente (Velünk a Város) önkormányzati képviselő pénteken, a Városháza főbejárata előtt megtartott sajtótájékoztatón.
Forrás
M-Kiss Judit – Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 14:46
Bár március közepén a járvány miatt félbeszakadt, ettől függetlenül sikeres évad volt az 57. - a miskolci szimfonikus szerint. A zenekar több mint nyolcvan hangversenyt adott, az előadásokra pedig minden eddiginél többen váltottak jegyet.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!