Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 13. szerda 12:49
Napközben hidegek a radiátorok – ezt jelezte néhány fogyasztó a MIHŐ felé. A miskolci hőszolgáltató szolgáltatási igazgatója elmondta, a radiátorokat a külső hőmérséklet alapján szabályozzák. Természetesen ebből az következik, hogy ha kint meleg van, a radiátorok hőmérséklete alacsony. Az elmúlt napok hőmérséklete napközben 14 – 16 Celsius fok között alakult. Ilyen időjárás mellett, a radiátorok hőmérséklete a 20 Celsius fok körüli szobahőmérséklettől alig magasabb, de ekkor is képes kifűteni a helyiséget, csak a fogyasztó tapintással ezt nem tudja érzékelni.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 13. szerda 10:30
A Budapest–Hatvan elővárosi vonal felújításának következő fázisához igazodva, november 16-tól december 7-ig módosul a menetrend. Pécel és Aszód között a vonatforgalom teljesen szünetel, Rákos és Pécel, valamint Aszód és Hatvan között pedig egy-egy vágányon zajlik a felújítás.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 18:25
Az őszi önkormányzati választásokat követően elsőként Miskolcra látogattak el a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) képviselői. Nem véletlen, hiszen az elmúlt tíz évben sajnos több esélyegyenlőségi, emberjogi ügyben elkövetett jogsértésre kellett felhívniuk a korábbi városvezetés figyelmét – írja közleményében a városháza.

Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 15:17
Három országból több mint háromszáz úszó érkezik Miskolcra november 15-én és 16-án a Kemény Dénes uszodába a 32. Bitskey Zoltán Emlékversenyre, ami egyben a 25. Testvérvárosok Kupája. A komoly tradíciókkal rendelkező viadalon, több mint 80 indulóval képviselteti magát a Miskolci Sportiskola.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 15:10
Több mint 160 millió forintból családbarát panzió épül a Baráthegyi Majorságban. Az alapkövet már letették. Az épületben wellness részleg is lesz és 27 új munkahelyet is létrehoznak a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességűeknek. Az alapítvány 20. születésnapi ünnepségén egy lélekharangot is felavattak a majorság udvarán.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 14:45
120 millió forintból korszerűsítették a központi kórház gyermek intenzív osztályát. Az alapterületet is megnövelték, és lecserélték az elavult műszerparkot.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 13:22
Lengyel pilótákról szóló filmmel kezdődött a lengyel filmnapok Miskolcon. A lengyel filmnapokat 19 alkalommal rendezik meg a Művészetek Háza mozi termeiben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 12:36
Udvarhölgy- és apródképzővel, kalandjátékkal, és új múzeumpedagógiai foglalkozással is várja a látogatókat a Diósgyőri vár. A bővülő programkínálattal nemcsak újszerű élményeket szeretnének nyújtani a szervezők, fontosnak tartják, hogy közösséget építsenek, „megfertőzzék” a fiatalokat a középkor szeretetével, akik a későbbiekben a vár rendezvényein is szerepelhetnek majd.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 11:54
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Úszó Szövetség november 9-én, Edelényben – a nemrégiben megépített és átadott Tanuszodában – rendezte meg a Valkó László emlékére kiírt háromfordulós Megyei Amatőr Bajnokság utolsó állomását.
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 11:05
A miskolci iskola is megnyitja kapuit november 15-én a rendészeti pálya iránt érdeklődők előtt.

Programok

-