2019. február 21. Eleonóra

Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 18:21
Ismét Miskolcra látogatott szerdán délután Pascale Andréani, a Francia Köztársaság budapesti nagykövete. Kriza Ákos polgármester hivatalában fogadta a diplomatát, a megbeszélés során szóba került a régióban működő francia cégek helyzete, és szót váltottak aktuálpolitikai kérdésekről is.
Cziffra Andrea
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 20:01
Százmillió forintos pályázati támogatásból újult meg a miskolci Weöres Sándor Tagóvoda. A mostantól Szent Rita nevét viselő intézményt szerdán, ünnepélyes keretek között adta át és áldotta meg Ternyák Csaba egri érsek.
Szabadi Martina
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 16:34
Miskolcon hagyománnyá vált, hogy a városvezetés – kifejezve tiszteletét és megbecsülését – felköszönti szépkorú polgárait. Lukács Dénes Józsefet 90. születésnapja alkalmából Nánási-Kocsis Norbert önkormányzati képviselő látogatta meg szerdán.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 15:23
A háromévente megrendezett Kézműves Cipőkészítők Európai Bajnokságán, Wiesbadenben Kovács Attila, miskolci cipészmester ismét hatalmas sikert aratott: „a négy nevezett cipőmmel négy aranyérmet és egy külön díjat nyertem” – tette közzé Facebook-oldalán.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 12:02
A felgyorsult életet élő fiatalok miatt gyorsabb váltásokra van szükség a szettekben, a 10 perces trackek ideje lejárt; ma már megőrülne a közönség, ha ennyi ideig menne egy zene a buliban – mondja Dave Wincent. A Nextapes programsorozat egyik DJ-jével és a szervező Vig Györggyel beszélgettünk a miskolci partiéletről. Interjú.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 18:23
Péntek délután fél 6-kor az Erzsébet téren felállított színpadon csodálhatjuk Szécsi Viktória bársonyos hangját a Becherovka Miskolci Farsangon. Miniinterjúnkból az is kiderül, hogy mivel készül a fellépésre.

Oldalak