Ugrás a tartalomra

Miskolc

Utoljára módosítva
2019. június 25. kedd 20:40
A Kiss Ernő utca felújítása miatt az 1É-s autóbusz is egy szakaszon villamosmegállókban áll meg. Fél napig nem üzemel a CNG kút és leáll a forgalom a Szalamander idején. Összegyűjtöttök a közösségi közlekedés legfontosabb információit.
Utoljára módosítva
2019. június 25. kedd 15:07
Huszonhatodik évadát zárta a Miskolci Csodamalom Bábszínház. „Nemcsak az évad új bemutatóit tűztük műsorra, hanem korábbi sikerdarabok is részét képezték az idei repertoárnak” – mondta Szabó Attila, a bábszínház igazgatója, a keddi társulati ülésen.
Utoljára módosítva
2019. június 25. kedd 14:30
Ha a következő 10-12 évben nem sikerül a széndioxid-kibocsátást radikálisan mérsékelni, akkor világszerte drámai és visszafordíthatatlan éghajlati következményekkel kell szembenéznünk – hangzott el egy keddi projektzáró konferencián a Diósgyőri várban.
Utoljára módosítva
2019. június 25. kedd 12:56
Kaszás Attila-díjra jelölték a Miskolci Nemzeti Színház színművészét, Harsányi Attilát. A keddi budapesti sajtótájékoztatón jelentették be, melyik három színművész közül választhatja ki a közönség azt, aki átveheti az elismerést augusztus 30-án, az országos színházi évadnyitón.
Utoljára módosítva
2019. június 24. hétfő 16:49
Júliusban aláírásgyűjtésbe kezdenek a pereceseik, a szarkahegyiek és a bulgárföldiek, valamint Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselője – jelentették be hétfőn, sajtótájékoztatón. A politikus és helyi lakosok elmondták: elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből.
Utoljára módosítva
2019. június 24. hétfő 15:00
Pluszpénzt ad a kormány a szúnyogirtásra, a turisztikailag kiemelt helyek elsőbbséget élveznek majd. Csöbör Katalin Miskolc és környékének országgyűlési képviselője a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelemmel egyezettet a kérdésben.

Utoljára módosítva
2019. június 25. kedd 14:08
Véradással egybekötött jótékony futást rendeznek mintegy egy héten át a Vereckei-hágótól indulva Budapestig. Cél, hogy felhívják a figyelmet a véradás fontosságára és a határon túli gyermekotthonban élők megsegítésére.
Utoljára módosítva
2019. június 24. hétfő 15:09
Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.
Utoljára módosítva
2019. június 24. hétfő 14:10
A nagydívák korszakának talán vége – mondja fellépése előtt Csemer Boglárka, Boggie, majd amolyan Édith Piaf-osan, gyönyörű fekete ruhában, piros magassarkúban áll ki az Operafesztivál közönsége elé. Franciás elegancia, játékosság, hullámzás érzésekben és ritmusban. Kétségünk sem maradt az est végére: az egykor annyira csodált és szeretett sanzonok ma is utazásra csábítanak lélekben, vagy pusztán csak gyönyörködtetnek.
On
Utoljára módosítva
2019. június 24. hétfő 11:51
Csütörtökön és pénteken orvosi és fizikai tesztekkel vette kezdetét a DVTK felkészülése, hétfőn pedig előkerültek a labdák is, de előtte még dolgoztak egy órát a fiúk a konditeremben. Az edzésen három új arc is feltűnt a nyári igazolások mellett - számolt be a dvtk.eu.

Programok

-
Uránia-terem
-
Inkubátorház (Andrássy 96.)
-
Tudomány és Technika Háza
-
Miskolci Nemzeti Színház