Ugrás a tartalomra

Miskolc ünnepel

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 25. hétfő 10:59
Már csaknem másfél millió megtekintésnél jár az a videó, amely még december 10-én került ki a Facebookra, és Miskolc adventi villamosán játszódik.
On
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2023. december 19. kedd 19:57
A Miskolc Köszöni program keretében másodszor adtak ki Miskolc Virilistái elismeréseket kedd délután. Az okleveleket tavalyhoz hasonlóan idén is azok kapták, akik iparűzési adójukkal hozzájárultak Miskolc fejlődéséhez, gyarapodásához.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 17. vasárnap 20:13
Három helyi iskola ünnepi műsorával várták az érdeklődőket a Szent István téren ezüstvasárnap, hogy végül a harmadik gyertyát is meggyújtsák Miskolc adventi koszorúján.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 06. szerda 10:40
A MiReHu adventi díszbe öltöztette kukásautóját. 
On
Forrás
Bódogh Dávid / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. november 23. csütörtök 20:27
A tavalyi kényszerkimaradás után idén újra ünnepi fényeivel várja a karácsonyt Miskolc.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 19. kedd 14:04
Noha többnyire mindenki az esti koncertekre és a finomabbnál finomabb falatokra koncentrál, napközben is nagyon megéri kilátogatni a Miskolci Piknikre a legkisebbeknek is!
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 18. hétfő 15:32
Ha az a benyomásunk támadt volna az utóbbi években, hogy a kerékpárnak nincs párja, akkor bizony jobb, hogy ezúttal nem bonyolódtunk ezzel kapcsolatos sportfogadásba.
Forrás
Buzafalvi Győző
Utoljára módosítva
2023. szeptember 11. hétfő 10:28
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Önkormányzat ünnepi közgyűlésén dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok átvette az itteni legjelentősebb kitüntetést, a Rákóczi-láncot. A méltatás szerint "a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjeként szolgálati feladatai ellátásával, munkájával, megbízatása kimagasló színvonalú teljesítésével, közéleti tevékenységével példamutatóan, elismerten és eredményesen szolgálta Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye lakosságát." Ennek apropóján interjút kértünk tőle.
Forrás
Miskolci Napló
Utoljára módosítva
2024. január 18. csütörtök 17:11
Miskolc, és talán egész Magyarország történelmének egyik legfontosabb időszaka a színház létrejöttének és felépülésének körülményeihez köthetők.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 26. szombat 14:35
A miskolci tűzoltóság megalakulásának százötven éves évfordulója alkalmából szervezett programokat a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság a hét folyamán. A sort a szombat délelőtti felvonulás zárta.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!