Ugrás a tartalomra

Miskolc ünnepel

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 19. kedd 14:04
Noha többnyire mindenki az esti koncertekre és a finomabbnál finomabb falatokra koncentrál, napközben is nagyon megéri kilátogatni a Miskolci Piknikre a legkisebbeknek is!
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 18. hétfő 15:32
Ha az a benyomásunk támadt volna az utóbbi években, hogy a kerékpárnak nincs párja, akkor bizony jobb, hogy ezúttal nem bonyolódtunk ezzel kapcsolatos sportfogadásba.
Forrás
Buzafalvi Győző
Utoljára módosítva
2023. szeptember 11. hétfő 10:28
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Önkormányzat ünnepi közgyűlésén dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok átvette az itteni legjelentősebb kitüntetést, a Rákóczi-láncot. A méltatás szerint "a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjeként szolgálati feladatai ellátásával, munkájával, megbízatása kimagasló színvonalú teljesítésével, közéleti tevékenységével példamutatóan, elismerten és eredményesen szolgálta Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye lakosságát." Ennek apropóján interjút kértünk tőle.
Forrás
Miskolci Napló
Utoljára módosítva
2023. augusztus 27. vasárnap 21:17
Miskolc, és talán egész Magyarország történelmének egyik legfontosabb időszaka a színház létrejöttének és felépülésének körülményeihez köthetők.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 26. szombat 14:35
A miskolci tűzoltóság megalakulásának százötven éves évfordulója alkalmából szervezett programokat a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság a hét folyamán. A sort a szombat délelőtti felvonulás zárta.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 11. péntek 15:51
Miskolc újabb különleges eseménnyel lepi meg lakóit és látogatóit. A Miskolci Piknik a vibráló közösségi életet és az ízletes ételek varázslatát hozza egy asztalra, így nem csupán egy gasztronómiai fesztivál, hanem a közösségi összetartozás és a helyi identitás ünnepe is - olvasható a polgármesteri hivatal közleményében.
Forrás
MiskolcTV/Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. május 12. péntek 18:06
A Florens kiállítást és vásárt először 2015-ben rendezték meg Miskolcon. A város és a szervező a második rendezvényt követően szeretne hagyományt teremteni a rendezvénnyel. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 11. csütörtök 15:57
Jobbnál jobb programokkal várta a szórakozni vágyókat a születésnapos Miskolc csütörtök napközben.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2023. május 11. csütörtök 10:16
Miért Miskolc? Ezt a kérdést tettük fel, és izgalmas, sokak számára átélhető válaszokat kaptunk rá.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2023. március 14. kedd 20:10
A várost vezető frakció pártjai – a hagyományokhoz híven – március tizenötödike előestéjén közösen emlékeztek meg az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hőseiről.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!