Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. december 04. szombat 10:45
...persze csak óvatosan! Hisz az esemény apropóját a bűnmegelőzés és a balesetvédelem szolgáltatta. Mindenesetre sok csokival, hangos zenével és Mikulás-partival vezették fel az óvodás rajzpályázat eredményhirdetését péntek délután a megyei könyvtárban.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2021. november 29. hétfő 13:00
Idén ünnepli megalapítása 40. évfordulóját a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara. Négy évtized alatt sokat fejlődött a kar, mára az ország egyik legmeghatározóbb jogi képzését nyújtja. A magas tanulmányi színvonal mellett egyedivé teszi az intézményt, hogy két, több száz évre visszanyúló hagyományrendszer is összefűzi a közösséget. Múltról, jelenről és jövőről beszélgettünk Csák Csilla dékánnal.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. november 24. szerda 16:44
A szerda a miskolci kukások napja – röviden: „Makuka” – volt. Szemléletformáló és interaktív játékos élménynapra várták az általános iskolás diákokat, debütált a MiReHu Nonprofit Kft. saját fejlesztésű hulladékfelfedező applikációja, és tartottak egy minikonferenciát is a József Attila utcai telephelyen.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. november 22. hétfő 18:15
Az idén negyven éves intézmény 47 nyílászáróját cserélték ki.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. november 19. péntek 11:08
A Miskolci Szakképzési Centrum (MSZC) megnyitotta a Széchenyi utca 103 alatt Képzési Információs és Élményközpontját.
Forrás
Miskolc Televízió/Kujan István
Utoljára módosítva
2021. november 19. péntek 07:39
Első alkalommal várta a szülői szervezetek képviselőit a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény (MIÓVI) és a város vezetése. A tervek szerint kéthavonta találkoznak majd, hogy megbeszéljék a tapasztalatokat.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 16. kedd 17:31
A Humán Szakemberek Országos Szövetségével írt alá együttműködési megállapodást a Miskolci Egyetem. A közös munka az oktatás és a kutatás területére egyaránt kiterjed, és például a Gazdaságtudományi Kar hallgatói profitálhatnak az összefogásból.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. november 16. kedd 10:22
December 3-ig lehet jelentkezni a középfokú felvételi írásbeli vizsgáira - közölte az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-vel.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 12. péntek 10:21
A Magyar Tudomány Ünnepe országos rendezvénysorozat részeként a Miskolci Egyetemen is elismerték azon kutatók és oktatók munkáját, akik kimagasló eredményt értek el nemzetközi publikációs tevékenységükkel. Összesen hatvanheten kaptak elismerést.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. november 09. kedd 16:43
A férőhelyek bővítése és az energetikai korszerűsítés mintegy 200 millió forintba kerül, ebből az önkormányzati önerő eléri a 40 millió forintot.

Programok

-
Miskolc és környéke
-