Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 21:18
A Miskolci Egyetem mintegy százhúsz programmal várta az érdeklődőket.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 22. szerda 10:29
Nyár elején indult az egyetemi könyvtár modernizálása, a napokban pedig az E/1-es kollégium felújítása kezdődött meg. A tervek szerint jövő év elejére újul meg az épület.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 22. szerda 13:54
Szeptember 24-én, pénteken rendezik meg a Kutatók éjszakáját, aminek már hagyománya van a Miskolci Egyetemen. Cél, hogy a gyerekek kedvet kapjanak a kutatók nem mindennapi, izgalmas munkájához és életéhez. Tavaly a pandémia miatt ez a rendezvény is online térbe szorult.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 20. hétfő 08:53
Tudjuk, furcsának tűnik a cím, de ez az igazság. A „Hangoljon a biztonságra” fesztivál átvette az uralmat szombaton a főutca felett: balesetszimuláció, felvonulás, zene és tánc – mindez és sok egyéb a közlekedés- és a közbiztonságra kívánta felhívni a figyelmet.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. szeptember 19. vasárnap 12:46
Szeptember 26-án, vasárnap minden a táncról fog szólni Miskolcon. Az országos programhoz csatlakozva, a borsodi megyeszékhelyen másodszor rendezik meg a Nagy Táncválasztót, aminek mostanra ismertté vált a részletes programja – és már lehet regisztrálni is!
On
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2021. szeptember 16. csütörtök 21:05
A tizedik alkalommal megrendezett Tudományfesztivál idén Miskolcra költözött, ahol a korábbiaknál grandiózusabb keretek között igyekszik megfogni a diákokat – tudománnyal! Egészen pontosan úgy kínál pályaválasztási alternatívákat, hogy a különböző szakmák gyakorlati oldalát mutatja be.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 15. szerda 16:16
A civil és az egyetemi élet érintkezésének stratégiáját vázolta fel a Miskolci Egyetem és a Miniszterelnökség szerda délelőtti közös sajtótájékoztatóján.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 15. szerda 09:56
„Vizsgamunka 2021” címmel nyitotta meg kiállítását grafikusként, ötvösként és keramikusként végzett diákjai alkotásaiból az MSZC Kós Károly Építőipari, Kreatív Technikum és Szakképző Iskola kedd délelőtt.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. szeptember 16. csütörtök 22:15
„A valóságban is varázslatos hely az iskola, nem csak a Harry Potterben” – véli Zemlényi Attila költő, iskolaigazgató, akivel arról beszélgettünk, milyen gyakori témája az irodalomnak az oktatás.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 14. kedd 15:47
A hagyományokhoz híven az Avasi Gimnázium színháztermében tartotta meg idén is pedagógusnapját a Miskolci Tankerületi Központ, a járvány miatt szeptemberre halasztva. Több mint hatvan kitüntetett vehette át díját: Miniszteri Elismerő Oklevelet ás Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

Programok

-
Miskolc és környéke