Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. július 26. hétfő 09:27
A jogász osztatlan képzés volt a legnépszerűbb Miskolcon, 252 főt vettek fel idén ide.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2021. július 24. szombat 10:49
A járási és kerületi hivatalok továbbra is várják a jelentkezőket – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára közösségi oldalán szombaton.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 22. csütörtök 13:41
A Miskolci Egyetem a Mathias Corvinus Collegiummal (MCC) írt alá szerződést, aminek célja, főleg a miskolci és környékbeli tehetségek támogatása, majd helyben tartása, hogy erősödjön az értelmiség Borsodban.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 16. péntek 10:09
Ezt az az együttműködési megállapodás teszi lehetővé, ami a felsőoktatási intézmény és a Miskolci Szakképzési Centrum (MSZC) között jött létre. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be a felek a napokban.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. július 15. csütörtök 17:40
Augusztus 1-jével megkezdi működését a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény (MIÓVI), a 32 óvodavezető 1 évre szóló megbízólevelét csütörtökön vette át a városházán.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. július 15. csütörtök 10:19
Csütörtökön átveszik megbízóleveleiket az óvodavezetők, augusztus 1-jével pedig megkezdi működését a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény (MIÓVI). Az ovik nyitásáig van még néhány megoldásra váró feladat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 09. péntek 15:24
Katonás rend jellemezte a Miskolci Rendvédelmi Technikum záró ünnepségét az amerikai filmekre emlékeztető sapkafeldobás előtt. Több képzésről bocsátották ki az életbe diákjaikat, kettőszáztizenhármat, valamint esküt tettek az új tanulók is.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 08. csütörtök 21:57
Ugyan családtagok és barátok nélkül, de újra személyesen vehették át diplomájukat a Miskolci Egyetem végzős hallgatói. Csütörtök délelőtt a Műszaki Földtudományi, az Anyagtudományi, valamint a Gépészmérnöki és Informatikai Kar, délután pedig a Bölcsészettudományi és Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak diplomaosztóját rendezték meg. Az ünnepség pénteken a jogász, az egészségügyi, és zeneművészetis hallgatók okleveleinek átadásával folytatódik.
On
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 08. csütörtök 16:02
Hétfőn megnyitotta kapuit a perecesi napközis tábor. Augusztus 13-ig három turnusban összesen négyszáz általános iskolás nyaral majd kedvezményes áron, a szülőknek ugyanis csak a napi háromszori étkezésért kell fizetniük. A fiatalok idén kézműves foglalkozásokon, játékos versenyeken és sportprogramokon kapcsolódhatnak ki a kéthetes táborban.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. július 08. csütörtök 12:01
Az egyetem valétáló – vagyis végzős – hallgatói fáklyás felvonulással búcsúztak Miskolctól.

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke