Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 04. szerda 15:19
A Miskolci Egyetem legfontosabb hírei 1 percben.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 04. szerda 09:56
Hamarosan kezdetét veszi Magyarország első, alternatív oktatási népszavazása, ahol hét kérdésben mondhatnak véleményt - már 16 éves kortól - az emberek a magyar oktatás helyzetéről és a legsúlyosabb problémákról.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 02. hétfő 11:36
Komoly kihívás elé állították a miskolci Szemere szakképző diákjait.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. október 02. hétfő 09:04
Kárpát-medencei Osztály néven, öt határon túli és három anyaországi iskola négy-négy diákja vett részt egy tanulmányi héten Miskolcon a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda vendégeként, hogy jobban megismerjék egymást a különböző országokban élő magyar fiatalok.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. szeptember 30. szombat 21:07
Ipari skanzen létesítését tervezi a 2006-ban alakult Északkelet-Magyarország Ipartörténetének Ápolásáért Alapítvány (EKMITA) vezetése, hogy a látogatóknak a jelenleginél áttekinthetőbben mutathassák be a kohászati, a gépgyári és a bányászati múlt rekvizítumait.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 29. péntek 11:04
A Budapesti Metropolitan egyetem pénteken tudatta: a rektori pozícióra kiírt nemzetközi pályázat eredményeként október 1-jétől a jelentős tudományos kapcsolatrendszerrel rendelkező Kocziszky György tölti be a tisztséget.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 29. péntek 11:42
Nemsoká kezdetét veszi Magyarország első, alternatív oktatási népszavazása – erre hívták fel a figyelmet csütörtök délután a belvárosban az aHang, az Adom Diákmozgalom, a Helyi Civilek Szövetsége és a Padtársak aktivistái.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 28. csütörtök 14:12
A Miskolci Egyetem hírei egy percben.
On
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. szeptember 27. szerda 09:46
Mind mennyiségben, mind minőségben javulást szeretnénk elérni a miskolci menzákon - hangsúlyozta Varga Andrea alpolgármester annak kapcsán, hogy közétkeztetési tanácsot terveznek felállítani a borsodi vármegyeszékhelyen. Megtudtuk, a szolgáltató céggel lefolytatott tárgyalások után 25 százalékkal nőhet a közétkeztetés díja, ezt azonban az önkormányzat átvállalja, nem terheli rá a miskolci családokra.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. szeptember 26. kedd 11:14
Mozgalmas lesz az ősz a Herman Ottó Múzeum intézményeiben, többek között megemlékeznek a tíz éves Pannon-tenger Múzeumról, benne a bükkábrányi ősfák felfedezéséről, kiemelt szerepet kap Petőfi Sándor életének és munkásságának értő bemutatása, valamint a Hazai Pálya + programsorozat keretében láthatjuk a huszonkilencedik országos grafikai seregszemle alkotásait.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!