2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C

Oktatás

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 14:14
Campusunk hallgatói a szerdai napot sporttal töltötték tanulás helyett. Nem véletlenül, hiszen a Miskolci Egyetem intézményi sportirodája hagyományosan minden évben megszervezi a Miskolci Egyetemi Sportnapot. Idén 19. alkalommal gyűltek össze a mozogni vágyó egyetemi polgárok.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 18. 22:16
A DVTK számára kiemelten fontos a jövő nemzedékének fejlődése, ezért az utánpótlás-nevelés kiemelt jelentőségű a klubon belül működő valamennyi sportág életében. Az ARAGO Zrt. fontosnak tartja a sport mellett az élet egyéb területein sikeres tehetségek gondozását, ezért ARAGO-DVTK elnevezéssel tanulmányi ösztöndíj programot indít a matematika és a fizika tantárgy területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, Miskolcon tanuló középiskolások számára.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 21:36
Fékút- és távolságbecslési feladatok, „részeg szemüveges” bemutató, megdöbbentő élmények a biztonsági öv szimulátorral – interaktív, számos programelemmel tarkított közlekedésbiztonsági rendezvénysorozatot indított a Magyar Autóklub. A kamionjuknál keddtől várják az érdeklődőket Miskolcon, a Szent István téren. A programokon való részvétel díjmentes.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 17. 09:29
A Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kara a 2018/19-es tanévben immár negyedik évfolyamán indítja el duális képzését. Az ide felvételt nyert hallgatók péntek délután ünnepélyes keretek között írták alá szerződéseiket a vállalatokkal.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 14. 09:36
Hétköznapi angyal címmel indított jótékonysági programot augusztusban az egyik belvárosi bevásárlóközpont, amely havonta egy-egy rászoruló gyerek kívánságát teljesíti. Szeptemberben azonban kivételt tettek: az iskolakezdést segítve most négy gyermek kapott olyan csomagot, ami iskolai művészeti tanulmányaikhoz szükséges.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 14. 09:13
„A balliberálisok kormányzása alatt mindig pénzelvonással kezdődött a tanév” – szögezte le a Fidelitas regionális igazgatója az ifjúsági szervezet szerdai sajtótájékoztatója alkalmával. Kováts Ágoston kifejtette: ma már több százmilliárddal több jut az oktatásra, mint 2010-et megelőzően.

Oldalak

Ajánlat