Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:43
Tizenkét, az egészségügyi szakképzésben résztvevő tanuló mérte össze tudását március 29-én a Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny országos döntőjében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 15:50
Újra Városi Est, adomány Selmecbányának, állatkerti tematikus nap
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 11:14
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idén 10., jubileumi alkalommal hirdette meg a Szakképzési Díjat, mely a magyarországi szakképzés megerősítésére irányuló kiemelkedő kezdeményezések legrangosabb elismerésének számít. A MOL Petrolkémia a Kooperáció kategóriában nyerte el a díjat a középfokú duális képzések fejlesztésével.
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 15:20
Kiválóan szerepeltek a miskolci szakács-, cukrász- és pincértanulók az országos vendéglátós versenyen.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 13:31
Ebben az évben is meghirdeti a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár a Hahó Könyvtársak elnevezésű olvasásnépszerűsítő vetélkedőjét.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 19:48
A felújítási és fejlesztési munkálatokat a dél-erdélyi szórvány egyik oktatási központjában, a dévai Téglás Gábor Gimnáziumban tervezik elvégezni ebben az évben - erősítette meg az MTI-nek pénteken Balogh Károly Csaba iskolaigazgató.
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 18:18
A közlekedés szabályaival már a legfiatalabbaknak is érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra átismételniük és példaként szolgálniuk. Ez a gondolat hívta életre tizenkét évvel ezelőtt a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet idén újra meghirdettek.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2023. március 24. péntek 16:56
A Miskolci Diákönkormányzat (MIDÖK) hatfős tagsága ugyan leköszönt, ám akad utánpótlás, mely átvegye a stafétát. Péntek délelőtt a szervezet fiataljai a Városházán tartották tisztújító fórumukat.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. március 21. kedd 18:29
Kilencedikes és tizedikes tanulóknak tartottak játékos képzést az előítéletek és a diszkrimináció felszámolásáért a Nyitott Ajtó Baptista Szakképző iskolában a Hős Iskola Program keretében, azzal a céllal, hogy képesek legyenek felismerni az ilyen helyzeteket és tenni az ezeket kísérő társadalmi közöny ellen.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 21. kedd 16:15
A miskolci Herman Ottó Múzeum meseíró pályázatot hirdet gyerekek és felnőttek számára a Pannon-tenger Múzeum tíz éves fennállása alkalmából.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!