Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 16:59
Csöbör Katalin országgyűlési képviselő meghívására miskolci és alsózsolcai ifjú muzsikusok adtak koncertet a Parlament Vadásztermében.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 10:00
Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 20:09
„Ez is, az is… Válogatott versek, írások évszakokról, állatokról” címmel jelent meg Vincze Ákos új könyve. A miskolci Down szindrómás fiatalember egykor az Éltes Mátyás iskola diákja volt, ide tért vissza pénteken, hogy megajándékozza a könyvéhez rajzokat készítő gyerekeket.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 05. csütörtök 16:02
Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 05. csütörtök 15:58
Két nap alatt körülbelül 2500 diák érkezik a Miskolci Egyetem nyílt napjaira. A campus hallgatói kitelepültek az aulába és a középiskolások minden kérdésére igyekeznek válaszolni. A Miskolci Egyetem rektorhelyettese elmondta, legalább háromezer új hallgatóra számítanak a felvételi során.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 04. szerda 14:29
Lövések dörrentek és a bevetési egységet is mozgósították a Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképző Központjában. A rendőrség nyílt napján a látogatók is megnézhették, hogyan készülnek fel a rendőrök egy-egy bevetésre. Ezen a napon a diákok is fegyvert ragadtak, és az is kiderült, hogy a rendőri munka egészen más, mint a hollywoodi filmekben.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. december 03. kedd 12:43
A jelentkezést abba a középiskolába kell benyújtani, amelyikben a vizsgát meg kívánja írni a diák.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 01. vasárnap 10:56
Bevették a Diósgyőri várat az ország marketingesei. Mintegy százötven szakember érkezett Miskolcra a Marketing és Turizmus Intézet huszonöt éves fennállásának alkalmából. A felsőoktatástól a városfejlesztésig számos területet érintettek az előadók, és az eseményen megalakult a turizmus oktatói-kutatói köre is.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 30. szombat 18:55
Béremelésért és a munkaterhek csökkentéséért tartott demonstrációt a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), több az oktatás területén érdekképviseletet ellátó szakszervezet támogatásával szombaton Budapesten.
Forrás
Tomorszki Ivett
Utoljára módosítva
2019. november 30. szombat 15:03
Milli és Rémi történetét ezúttal is Tajthy Krisztina és Boda Lídia szerzőpáros foglalta könyvbe és Merényi Dániel rajzai tették még izgalmasabbá a kalandozást. A mesekönyv célja amellett, hogy szórakoztató perceket nyújtson a gyermekeknek, Miskolc turisztikai és kulturális értékeit kívánja bemutatni. A Maradj Miskolcon Alapítvány gondozásában megjelent második kötet dedikálása pénteken volt a Géniusz Könyváruházban. Ez alkalomból beszélgettünk a szerzőkkel.

Programok

-
Miskolc
-
Miskolc városában