2018. december 16. Etelka, Aletta

Oktatás

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 15. 19:51
Képtári karácsonyt tartottak pénteken a Herman Ottó Múzeumban. Az intézmény által támogatott megyei tanodák itt kapták meg azokat a cipősdobozokba csomagolt ajándékokat, amelyeket a miskolciak adományoztak.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 15. 12:45
Tizenegyedik alkalommal hirdette meg a Miskolc Város Ifjú Szónoka című versenyt az önkormányzat és az egyetem Állam- és Jogtudományi Kara. Pénteken a városházán mérték össze tudásukat középiskolás végzős diákok.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. december 11. 11:09
A jövő év elejétől a gyermekvédelmi törvényben rögzített szolgáltatás lesz a tanoda, ezek működését a kormány pályázati támogatással segíti – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára hétfőn a Pest megyei Zsámbékon.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. december 10. 15:48
Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Diósgyőri Gimnázium. Az intézmény igazgatója úgy fogalmazott, bíznak abban, hogy a közös értékrend szimbólumaként kapott szalagot büszkén és tettre készen viselik majd a diákok. Miskolc polgármestere arról szólt, hogy a város támogatja a tehetségeket, az itt tanuló fiatalok biztos, kiszámítható jövőre, belátható életpályára számíthatnak.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 09. 12:49
Ifjú kadétoknak rendeztek honvédelmi életmentő versenyt pénteken délután a Miskolci Szakképzési Centrum Bláthy Ottó Villamosipari Szakgimnáziumában.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 09. 09:24
Az e-ügyintézés jelenéről és jövőjéről rendeztek konferenciát csütörtökön, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi karán. A szakmai rendezvény egyik célja a területen felmerülő problémák feltérképezése és megoldási lehetőségek keresése volt.

Oldalak

Ajánlat