Ugrás a tartalomra

Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 15. csütörtök 15:43
Egy felemelő, simogatással egybekötött séta tökéletes alkalom arra, hogy a leendő gazdik megismerjék a telepen élő állatokat.

138. alkalommal tartanak nyílt napot október 17-én szombaton, 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen, ahol jelenleg 50 db kutyáról és 12 db macskáról gondoskodnak.

A látogatói szeretettől, figyelemtől a telep állatai nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta – így minden résztvevő jól érzi magát a közös időtöltés során - vélik a Miskolci Állategészségügyi Telep  munkatársai. - Ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne az egyik, sok megpróbáltatáson átesett kis védencünkkel, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, nyílt napunkon örökbefogadásra is van lehetőség.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a látogatókkal való jó kapcsolat erősítéséhez, és egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a telepi jószágok életét szebbé, tartalmasabbá tenni.

- Amire továbbra is szükségük van a nálunk lévő állatoknak: sok simogatás, nagy séták, némi fülvakargatás, sok kedves szó – és persze szerető gazdik.

A telepen élő állatok ellátáshoz is hozzá lehet járulni az alább felsorolt eszközökkel:
-  rongyok, régi kabátok, szőnyegek
-  fazék, edény
-  hús (pl.: csirkecomb, csirkeszárny, csirkenyak)
-  étkezési rizs, zabpehely
-  játékok (pl.: labdák, plüssök),
-  nyakörv, póráz
-  szájkosár
-  a kutyák számára immunerősítők (pl.: Dm Guard, Minera csepp, stb);
-  műtét utáni gallérok
-  Copoly öntapadós rugalmas pólya
-  kölyök nyakörv

A gazdira váró állatokat megtekinthetik a telep honlapján és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalon is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!