Ugrás a tartalomra

Szélesebb és biztonságosabb lesz a Hideg sor

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 23. hétfő 10:12
Félpályás útlezárás mellett folytatódik a Hideg sor felújítása.

A munkát a felső szakaszon is megkezdték, így az Izraelita temető előtti szakaszon, az Avas felőli oldalról a szembejövő forgalmi sávba terelik az autósokat. A biztonságos haladást jelzőlámpás irányítás segíti.

A tervek szerint később a Gyár utca és Mendikás dűlő közti szakaszt kiszélesítik, így megoldódhat a gyalogos forgalom és az esővíz elvezetése is.

Csak egy sávban lehet közlekedni. (Juhász Ákos képgalériája)

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat még tavaly kezdte meg a Hideg sor felújítását, ahol a munkálatok a tél beköszöntével szüneteltek. Ezt megelőzően, novemberben még elvégezték az út alsó, Domb utcai szakaszán a vízvezeték cseréjét, tavasszal ezt követően kezdődtek újra a munkálatok a felső szakaszon. A közel egy kilométeres útszakasz nettó 250 millió forintból készülhet el.


Korábban írtuk:

Fotók: Juhász Ákos

A Hideg sor felső szakaszán kezdődnek a munkálatok, 250 méteren az Avas felöli oldalról a szembejövő forgalmi sávba terelik az autósokat. 

Novemberben a MIVÍZ munkatársai elvégezték az előkészítési munkálatokat, most a tavasz beköszöntével kezdődhet az út felújítása. Így a 810 méteres útszakasz szerkezetileg biztonságosabbá válik, kiszélesítik, megoldódik majd a gyalogosforgalom és az esővíz elvezetése is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!