Ugrás a tartalomra

A víz pusztító ereje - fotópályázat indul Miskolcon!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 02. hétfő 10:26
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a MIKOM Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet Miskolcon élők számára. A felhívásra olyan képek beküldését várják, amelyek megörökítik (vagy megörökítették) a csapadékvíz pusztító erejét, az árvíz és belvíz természeti következményeit. A legjobb képek a belvárosi óriáskivetítőkön is megjelennek majd.

A pályázatra korábban készült képekkel (2010 és 2020 közötti) is lehet nevezni, arra kérjük az alkotókat, mutassák be a képeken, milyen pusztítást tud végezni a csapadékvíz, illetve a belvíz.  

Nevezés módja: a vírushelyzetre való tekintettel a jelentkezők e-mailen küldhetik el a képeket a fotopalyazat@mikom.hu e-mail címre.

Az üzenetnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát, telefonszámát és címét, illetve az általa készített kép(ek)nek adott címet. A fájlokat az következő formátumban várjuk: vezetéknév_keresztnév_kép címe (pl. Kiss_Nikolett_Miskolctapolca). Képsorozat esetén szerepeljen a kép sorszáma is! Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni: A víz pusztító ereje!

Pályázni legalább 1920x1080 pixeles méretű, minimum 96 dpi (max. 300) felbontású  képekkel lehet. 

Egy pályázó maximum három képpel pályázhat. Pályázni olyan saját készítésű képpel lehet, mely nem szerepelt kiállításon és nem jelent meg nyomtatott kiadványban, újságban vagy online médiumban.

Beküldési határidő: 2020. december 1.

A beérkező képeket a minap.hu szakemberei fogják elbírálni. A legjobb képeket a minap.hu hírportálon, Miskolci Napló hetilapban, a Miskolc Televízió képújságjában és Miskolc három belvárosi LED óriáskivetítőin (Szent István tér, Szinva terasz és Centrum Áruház) is bemutatjuk.

A nyertesek értesítése: 2020. december 7.

Nyeremények:

1. díj:  Bosch TDS6080 gőzállomás
2. díj:   Bosch BBHL21435 Akkumulátoros porszívó
3. díj: Bosch BZGL2A310 Porzsákos porszívó

A nyereményeket a Trikolor Kft. biztosítja.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött fotókat a Miskolci Önkormányzat és a MIKOM Nonprofit Kft. szabadon felhasználhatja és ezzel kapcsolatban szerzői díjra nem tart igényt.

Pályázati feltételek és további részletek:

VERSENYSZABÁLYZAT

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ

SZÜLŐI HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ

Bővebb információ: Bumbera Tímea fotopalyazat@mikom.hu

A fotópályázat a TOP-6.3.3-16-MI1-2017-00003 azonosító számú, „Avas északi oldal csapadékvíz elvezetés fejlesztése” című projekt részeként valósul meg.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!