Ugrás a tartalomra

Az Év Vállalkozóit is díjazták a Prima Gálán

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 07. hétfő 11:34
A szombat este rendezett gálán nem csak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Prima Díjat adták át, de megyénk legsikeresebb vállalkozóit is elismerték.
Fotók: Mocsári László képgalériái

Mint arról korábban beszámoltunk, Mancs bronzszobrán és gyémánttal kirakott aranykitűzőjén túl hárman kapták meg az egymillió forinttal járó PRIMA Díjat, egyvalaki pedig közönségdíjban részesült szombat este a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének gálaestjén a Miskolci Nemzeti Színházban.

Magyar ismeretterjesztés és média kategóriában Hajnal József, magyar sport kategóriában a Factory Aréna, magyar oktatás és köznevelés kategóriában a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium nyerte idén a Prima Díjat, míg a közönségdíjas a magyar sport kategóriájában jelölt Fazekas Miklósné lett.

A VOSZ helyi szervezetének elnöksége ezúttal is kiválasztotta az év vállalkozóit. Ennek értelmében az Év vállalkozója kategóriában az Év épületgépészeti kereskedelmi vállalkozása a Körmöczy Zsuzsa ügyvezető által irányított BRS Klima és Gázcentrum Kft.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év vállalkozói kategóriában az Év erdészeti vállalkozása Horváth Jenő egyéni vállalkozó, az Év állattenyésztő vállalkozása Kocsis István egyéni vállalkozó, az Év építőipari vállalkozása a Machlik András által vezetett Panta Rhei Építőipari Kft., míg az Év műanyagipari vállalkozása a Gergely Gábor által vezetett Policell Kft. lett.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!