Ugrás a tartalomra

Egy órán belül elfogták

police.hu
Utoljára módosítva
2023. május 25. csütörtök 08:39
A felsőzsolcai járőrök elfogták azt a férfit, aki erőszakkal elvette áldozatának két mobiltelefonját és készpénzét is kedd délután Sajóhídvégen.
Fotó: police.hu

Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 29 éves körömi férfival szemben. Az elkövető 2023. május 23-án 17 óra körül Sajóhídvégen, a Táncsics Mihály utcában - minden előzmény nélkül - az áldozattól az értékeinek átadását követelte - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A sértett mivel nem tett eleget a kérésnek, ezért őt gyanúsított - akit felületesen ismert - többször megütötte, és elvette két mobiltelefonját, valamint 50 ezer forint körüli készpénzét is, majd távozott a helyszínről.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei az adatgyűjtésük eredményeként egy órán belül otthonában elfogták az elkövetőt, akit a Miskolci Rendőrkapitányságra állítottak elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették - írja a police.hu.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!