Ugrás a tartalomra

Életét kockáztatta a rendőr

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 26. szerda 13:57
Nem várt fordulattal végződött az az életmentés Borsodnádasdon, amiben egy rendőr is megsérült - írja a police.hu.

Hozzátartozók jelezték a rendőrség ügyeletén kedden, hogy hozzátartozójuk egy családi vita után végzetes lépésre szánta el magát.  A 26 éves borsodnádasdi férfi házuk padlására ment, s félő volt, hogy a szándéka tragédiába torkollik.


Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének munkatársai az azonnali beavatkozás mellett döntöttek, mivel a férfi már percek óta nem adott magáról életjelet.


A padlást csak egy előtetőn keresztül lehetett megközelíteni.  A rendőr miután megbizonyosodott, hogy a cseréptető elbírja a súlyát, elindult a padlás felé.  A következő mozdulatnál azonban beszakadt a tető, ő pedig a mélybe zuhant.


A járőrtársa azonnal cselekedett, szinte egyidőben megbizonyosodott kollégája kielégítő állapotáról,  és folytatta az életmentést.
Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai ellátták a nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett rendőrt.  

A padlásról épségben lehozott 26 éves férfit is megvizsgálták a mentők,  majd a rendőrök előállították őt a rendőrségre, később pedig büntetésvégrehajtási intézetbe szállították, mivel az Ózdi Rendőrkapitányság körözést adott ki vele szemben.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!