Ugrás a tartalomra

Elkészült a Z!ENEMi Grizzlytől búcsúzó klipje (videóval)

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. augusztus 12. péntek 14:06
A miskolci banda korábban cimborákat és rajongókat hívott a jelenlegi helyéről hamarosan elköltöző Grizzlybe, hogy az asszisztálásuk mellett készüljön a hőn szeretett vendéglátóhelyet - is - búcsúztató klip. A Mindenhol jó most debütált YouTube-on.

„Részint azért választottuk a Grizzlyt, mert az egyik dal azzal kezdődik, hogy nézzük a meccset. Emellett a jelenlegi helyén hamarosan megszűnik a kocsma, mi pedig szerettünk volna magunk módján, méltóképpen búcsúzni attól, ahol annyi szép órát töltöttünk el” – fejtette ki korábban Szvoboda László, a banda gitárosa.

Az életképeket sűrítő videó ennek megfelelően meccsnézéssel indul, majd koncert- és turnéfelvételek között közös italozás és bandázás képei váltogatják egymást. A zárósnittben feltűnik a sejtelmes "Folytatjuk..." felirat, ami valószínűleg arra utal, amit ugyancsak Szvoboda László említett nekünk korábban: 

A Z!ENEMi hamarosan egy háromszámos új EP-vel jelentkezik és mindhárom számhoz terveznek klipet megjelentetni. Ennek első etapja a Mindenhol jó.

Képgalériánk a klipforgatásról; Fotók: Mocsári László

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!