Ugrás a tartalomra

Eszméletlenre verte élettársát, mert nem adott pénzt italra

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 30. hétfő 09:21
A B.-A.-Z. Megyei Főügyészség vádat emelt egy 36 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt. Alsózsolcai lakásában már ittas állapotban további italozáshoz pénzt kért az élettársától, majd mivel ő nem adott neki, olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő eszméletét vesztette.

A megyei főügyészség közleménye szerint az eset 2021 januárjának elején, a kora délutáni órákban történt. A vádlott szidalmazta a nőt, aki nem adott neki több pénzt italra, majd a fejét ököllel ütötte. Amikor a földre esett, tovább folytatta a bántalmazást, kétszer fejbe rúgta és megtaposta az arcát.

A sértett a bántalmazás következtében elveszítette az eszméletét, 8 napon túl gyógyuló koponyaűri vérzést szenvedett el. A fejet ért ismétlődő támadások miatt az élete is veszélybe kerülhetett volna, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem így történt.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

(Címlapkép: Illusztráció; Fotó: Horváth Csongor)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!