Ugrás a tartalomra

Gyors vérvétel kellemes környezetben – ez a Spektrum Lab

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. november 25. csütörtök 21:04
A laborvizsgálatok széles spektrumát biztosítják a Csabai kapu 39. szám alatt található igényes magánrendelőben. A budapesti Spektrum Lab miskolci telephelyén a szakértelem kedvességgel párosul. Nyitási akciójuk 25% kedvezményt jelent mindegyik vizsgálatból december 17-ig. (Támogatott tartalom.)

Harmincéves kor felett érdemes rendszeres szűréseken részt venni – ez a véleménye dr. Farkas Gábornak, a Spektrum Lab ügyvezető igazgatójának, aki hozzátette, Miskolcon az elsők között nyitottak vérvételi pontot. – A megfelelő laborháttér mellett az ott dolgozó munkatárs személye is kiemelkedően fontos. A cég miskolci munkatársa Linzenbold Alice (Alíz). Ő fogadja a bejelentkezőt, aki már tudja, hogy milyen vizsgálatot, vizsgálatokat szeretne elvégeztetni, vagy pedig választhat a mintegy tizenhatféle összeállított csomagunkból, amik kedvezményesebbek, mintha a benne lévő vizsgálatokat külön-külön kérné – mondta. 

Az asszisztens több mint harmincéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A vérvételi csomagok szólnak panaszmenteseknek, babatervezőknek, várandós hölgyeknek, ötven feletti férfiaknak és nőknek, koronavírus fertőzésen átesetteknek, PCOS-betegeknek és a pajzsmirigy működési zavarától szenvedőknek. 

Vannak olyan vizsgálatok, amik államilag nem támogatottak, ilyen például a COVID elleni antitest jelenléte a szervezetben. Dr. Farkas Gábor elmondta, hogy jelenleg országos szinten a bejelentkezők kétharmada ilyen tesztet kér. 

A vérvétel menete a bejelentkezéssel kezdődik, aminek köszönhetően nem szükséges hosszú heteket várni a vizsgálatra. Ezt a spektrumlab.hu honlapon lehet megtenni vagy az alábbi telefonszámon: +36 70 659 5895. A Spektrum Lab Facebook-oldalán az éppen aktuális akciókról olvashatunk. A megbeszélt időpontban pedig megérkezünk az igényesen felszerelt, kulturált kis magánrendelő szép várójába. A tűtől való félelmünket Alíz mosolya oldja fel. 

A rendelő nyitvatartási ideje hétköznaponként reggel 7-től délelőtt 11 óráig tart. A vizsgálat fizetésekor pedig bankkártyát is használhat a páciens. 

A cég hivatása, hogy gyors és pontos laboreredményekkel hozzájáruljon a betegek mihamarabbi gyógyulásához, ügyfeleik egészségének megőrzéséhez és diagnosztikai kérdéseik megválaszolásához. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!