Ugrás a tartalomra

Így néz ki a leégett Barlangfürdő a levegőből

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2024. szeptember 13. péntek 19:53
A strandkomplexumról a napokban készített felvételeket lapunknak kollégánk, Horváth Csongor.

A Miskolctapolcia Barlangfürdő gyógyterápiás részlegében éppen egy hete, múlt pénteken, közvetlenül a zárás után keletkezett tűz, Veres Pál polgármester és Tóth-Szántai József, hamarosan hivatalba lépő megválasztott polgármester másnap bejelentették, a fürdőt mindenképpen újjáépítik, hiszen az Miskolc és a térség turisztikájának a zászlóhajója. Hatalmas az összefogás, sokan segítenének felajánlásokkal, éppen ezért a két városvezető közösen nyitott számlát ahová az adományokat várják.

Mai hír, hogy sokan a pénz mellett, vagy helyett saját munkájukat és építőanyagot ajánlottak fel, hogy az elsődleges hírek szerint elektromos zárlat miatt leégett fürdő mielőbb újranyithasson. 

Fotóriporterünk, Horváth Csongor a hét közepén kapta a feladatot, készítsen képeket a súlyosan sérült komplexumból a szombaton megjelenő hetilapba.Ezeket itt láthatják: 

Légifotókon a leégett Barlangfürdő - Horváth Csongor képgalériája

 

Kollégánk azonban nem csak fotózott, videót is készített, íme:

A számlaszám, ha ön is segítene
Az utaláshoz szükség van a számlatulajdonos nevére, ami ebben az esetben Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a számlaszám pedig 11734004-15472009-14920004.
Amennyiben valaki külföldről szeretne hozzájárulni az újjáépítés költségeihez, a következő IBAN számot kell használnia: HU73 1173 4004 1547 2009 1492 0004.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!