Ugrás a tartalomra

Ismét közvetítjük a miskolci pólósok hazai meccsét

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. április 10. szombat 18:39
A miskolci pólósok határozott játékkal, hazai pályán ütötték ki a Tatabányát a hétközi mérkőzésen. Szombaton 4-től pedig újra játszanak, ezúttal a Kaposvár az ellenfél. Élőben láthatják a Miskolc Televízióban és a minap.hu Facebook-oldalán!

Magyar Márton 5, Biros Barnabás 4, Vismeg Zsombor 3 góllal terhelte meg a vendégek kapuját, 14-5-re nyert az MVLC.

E.ON Férfibajnokság, 25. forduló, eredmény:
PannErgy-Miskolc-Tatabánya VSE 14-5 (4-2, 4-1, 2-2, 4-0)
Gólszerzők: Magyar 5, Biros B. 4, Vismeg Zs. 3, Méhész 1, Vismeg B. 1, ill. Mladinoczky 2, Szabó B. 1, Márkus 1, Nagy N. 1.

Minap-archív fotó: Mocsári László

A vendégek szakvezetője, Zantleitner Tamás szerint egy pillanatig sem volt esélyük. – A miskolciak remekül játszottak, nem tudtunk egyenlő partnerek lenni, csak minimális ellenállást fejtettünk ki. Rengeteg rossz passzt adtunk, és gyenge volt a kombinatív játékunk is.

Kis István, a PannErgy MVLC vezetőedzője érthetően elégedetten nyilatkozott a lefújást követően. – Jól játszottunk, biztos győzelmet arattunk, de azért egy kis hiányérzet maradt bennem. Jól hajtottuk végre a lefordulásokat, az emberelőnyöket is remekül használtuk ki, a védekezésre sem lehetett panaszom, ráadásul a kapusunk két büntetőt is hárított.

Legközelebb szombaton, délután 4 órakor játszanak a miskolci pólósok, ismét hazai pályán, ezúttal a Kaposvárt fogadják. A meccset a Miskolc Televízió élőben közvetíti. És ahogy megszokhatták, nyereményjátékot is indítunk. Figyeljék az Insta-oldalunkat!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!