Ugrás a tartalomra

Ismét nyílt napon várja az érdeklődőket a Miskolci Állategészségügyi Telep

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 09. csütörtök 16:20
A rendezvényen bárki megismerheti a gazdára váró kutyákat és macskákat, sőt akár adományokkal is segíthetnek a telepen tartott állatokon.

Március 11-én, szombaton délelőtt 10 és délután 2 óra között tartja soron következő nyílt napján a Miskolci Állategészségügyi Telep (Fonoda u. 16. szám) - írja csütörtöki közleményében a telepet is üzemeltető Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. 

Ahogyan fogalmaznak, a menhely hagyományos, kéthetente esedékes programja ezúttal is várja az állatbarátokat és az érdeklődőket, hogy megismerhessék a gazdára váró kutyákat és macskákat. Amennyiben pedig valaki a barátkozás vagy sétáltatás után úgy érzi, hogy felelősségteljes gazdája tudna lenni valamelyik állatnak, akkor a helyszínen lehetőség van elindítani az örökbefogadás folyamatát.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy a látogatók adományokkal is segíthetnek a telepen tartott állatokon. Az ott dolgozók szívesen fogadnak a többi közt régi törülközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

A telep dolgozói jelenleg 52 kutyáról és 3 macskáról gondoskodnak. A nyílt napról, az örökbe fogadás részleteiről és a gazdára váró állatokról bővebb információ olvasható a cég honlapján

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!