Ugrás a tartalomra

Kezdődik a tanév - A Géniusz Könyváruházban minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen megvásárolható!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 24. hétfő 14:00
Alig több mint 1 hét múlva kezdetét veszi a 2020/2021-es tanév, így a szülők már gőzerővel keresik az iskolakezdéshez szükséges tanszereket és természetesen a tankönyveket és nyelvkönyveket. Ez utóbbiak esetében nyújt segítséget a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzlete és webáruháza, ahol minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen beszerezhető! (x)

Ahogyan értesülhettek róla, e tanévtől már minden évfolyamon ingyen kapják meg a diákok az államtól a tankönyveket, ám ettől függetlenül sokan döntenek úgy, hogy megvásárolják ezeket a kiadványokat, hogy otthon is gyakorolhassanak a gyerkőccel, például mert az iskolában kapott könyveket nem lehet hazavinni, vagy épp nem lehet beleírni, de előfordulhat idő közbeni iskolaváltás, vagy akár az is, hogy a tavaly használt tankönyvet vissza kell adni.

Bármelyik eset is álljon fenn, a régióban élők tudják, hová kell fordulniuk: a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteihez vagy webáruházához, hiszen ezen üzletek és a webes felület a régió azon könyváruházai, ahol minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen megtalálható!

Mely tankönyvkiadók könyvei találhatóak meg a Géniusz Könyváruház üzleteiben? Egyszerűen fogalmazva: szinte mindegyik! Az alsó tagozaton legnépszerűbbek - a ma már az Oktatási Hivatalhoz tartozó - Apáczai Kiadó tankönyvei éppúgy, mint a felső tagozaton legkeresettebb, ma már szintén a fentebbi kiadóhoz tartozó Nemzeti Tankönyvkiadóéi és az Újgenerációs tankönyvek.

Fontos, hogy a NAT 2020 keretében az idei tanévtől megújulnak az 1., 5. és 9. osztályok tankönyvei, amelyeken már szinte kivétel nélkül az Oktatási Hivatal logója található meg. Természetesen a Géniusz Könyváruház üzleteiben ezek is megvásárolhatóak! Ezek mellett az évek óta népszerű Mozaik Kiadó tankönyvei és atlaszai, illetve a Műszaki Kiadó méltán híres Hajdú-féle matematika-tankönyvei is megvásárolhatóak a Géniusz Könyváruház üzleteiben.

Nyelvkönyvek esetén is a régió legnagyobb választékát találhatják meg az érdeklődők! Angol nyelvhez például az Oxford Kiadó legnépszerűbb Project- vagy English File-sorozatai ugyanúgy megvásárolhatóak, mint az MM Publications Kiadó Smart Junior-, Get To the Top Revised Edition- vagy Traveller Plus-sorozatai. De a németül tanulók is megtalálhatják a legnépszerűbb a Kon-Takt-, Welttour Deutsch-sorozatokat, és természetesen a franciául, olaszul, spanyolul, sőt, még a japánul tanulók számára is kínál nyelvkönyveket, kurzuskönyveket a Géniusz Könyváruház!

Ha esetleg a nagy rohanásban valaki nem tud betérni a Géniusz Könyváruház miskolci vagy ózdi üzletébe, akkor sincs probléma: a www.geniusztankonyv.hu webáruházban is egy helyen megrendelhető mindegyik tankönyv és nyelvkönyv!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!